RGB-led nauhat 12-24V

View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

High Quality Premium 12V-24V väriä vaihtavat 10mm levyiset RGB-led nauhat ja liittimet. Nauhoissa parhaat ledit ja komponentit takaamassa pitkän käyttöiän. Nauhoja saatavilla 12V tai 24V käyttöjännitteellä.


RGB led nauhan yksi led sisältää kolme erikseen säädettävää lediä kolmella eri värillä:

• punainen

• vihreä

• sininen

Näiden värien eri kirkkausasteilla / himmennysasteilla saadaan aikaan eri värejä, värejä voi myös ottaa kokonaan pois päältä jolloin eri värejä saadaan lisää. Esimerkiksi jos kaikki kolme väriä on päällä täydellä kirkkaudella, tuloksena on kylmää valkoista valoa. Nyt jos aletaankin himmentämään vaikka sinistä väriä, valo alkaa muuttumaan lämpimään kellertävään suuntaan.


RGB led nauha sisältää miljoonia eri värejä, ohjaimesta riippuu mitä värejä saat nauhasta irti. Hanki RGB valoillesi laadukas ohjaus, muutoin ei värivaloilla oikein tee mitään, halpis kaukosäätimillä ei saa nauhasta irti muuta kuin räikeät perusvärit. Suosittelemme esimerkiksi pienempiin projekteihin RW-sarjan muuntaja/vastaanotinta RW70 24V nauhoille, tähän on saatavilla paljon erilaisia langattomia säätimiä ja kaukosäätimiä eikä erillistä muuntajaakaan tarvitse hankkia. Toinen erinomainen malli on RW02.