Led valonauha RGB 12V 14,4W/m IP20 NA23

Oletko hankkimassa käytännöllistä valaistusratkaisua? LED-valonauhalla valaiset helposti esimerkiksi portaikon tai makuhuoneen. NA23-mallin valo on RGB-mallia, joten se luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman ympäristöön.

    •Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä

    •Luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman

    •Sopii kuiviin tiloihin

    •Takuu 36 kk

Varastossa
Saatavuus: 2 kpl
SKU
NA23
59,90 € 48,31 €

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset heti postiin.Lue lisää...

Kysyttävää tuotteista, soita 020 734 8510

Tuotteilla 30 päivän palautusoikeus.Lue lisää...

RGB Led-valonauha 12V 14,4W/m IP20 High Quality Premium 12V

LED-valonauhoilla nykyaikaista ja tehokasta valaistusta yksinkertaisesti

LED-valonauhoilla valaiset kohteet elegantisti! Kyseessä oleva LED-nauha antaa tehoa 14.4W/metri tuottaen optimaalisen kirkkauden. Valonauhan värilämpötila - antaa eri tilanteisiin valon luomaan väreillä tunnelmaa. LED-nauhamallin käyttöjännite on 12VDC. Tässä mallissa on 60 lediä metrillä eli 300 lediä 5 metrillä tuomassa valoa LED-nauha on myös Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä. RGB-valonauhan pohjaväri on valkoinen.

Valon taikaa jokaiseen paikkaan

NA23-valonauhan pituus on 5 metriä ja leveys 10mm. LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 5cm välein kolmen LEDin sarjoiksi, joten voit mukauttaa valaistuksen helposti kohteeseen. Lisäksi RGB nauhan molemmissa päissä 1,5 metriä pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä. LED-valonauha soveltuu lukuisin tarpeisiin, ja monipuolisuus on sen erottuva ominaisuus.

Mutkattomasti asennettava valaistusratkaisu sinulle

NA23-valonauha on tehty vaivattomaan asennukseen. LED-valonauhan joustava rakenne mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa tiloissa. Tuotteessa valonauhan taustapuolella 3M-teippi jolla nauha kiinnitetään alustaan. Malli on loistava monenlaisten tilojen valaisuun, ja soveltuu erittäin hyvin ulkokäyttöön. Olipa kyseessä sitten keittiön työtaso, olohuoneen hylly tai toimiston neuvotteluhuone, tämä RGB-valonauha on valinta jokaiseen tilaan. Valonauhan IP-luokitus on IP20, mikä tekee siitä sopivan nimenomaan kuiviin tiloihin. Erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan jopa miljoonia eri valon värejä. Kaikki RGB-LED-nauhaliittimet sopivat nauhalle.

Muudilta LEDit kaikkiin tarpeisiin

RGB-LED-nauhojen kasvavaan suosioon vaikuttavat keskeisesti laajat käyttömahdollisuudet. Niillä saadaan yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistusta muun muassa luomaan rentouttavaa tunnelmaa esimerkiksi kylpyammeen ympärille tai lisättyä valoa vitriineihin tai hyllyihin korostamaan esineitä ja sisustusta. Muudi.fi-verkkokaupan hintamme on kilpailukykyinen ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Tuotteeseen 36 kk takuu. Valitse valonauhat valikoimastamme ja nauti laadusta ilman kompromisseja!

RGB led valonauha 72W, erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan jopa miljoonia eri valon värejä. Maalaa valolla, vaihda väriä mielesi mukaan!

 


• RGB LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 5cm välein kolmen LEDin sarjoiksi

 

• RGB nauhan molemmissa päissä 1,5 metriä pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä

• RGB nauhan pohjaväri valkoinen

 

 

• RGB nauhan taustapuolella 3M teippi jolla nauha kiinnitetään alustaan

• Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB ohjaimilla ja säätimillä

 

• Tarvittava 12VDC muuntaja ostetaan erikseen

 


 

 

Käyttökohteina kuivien tilojen valaistus, kosteissa tiloissa sijoita nauha kannelliseen alumiiniprofiiliin suojaan mahdolliselta roiskevedeltä.

Kaikki RGB led nauha liittimet sopii nauhalle.

Lisätietoja
TUOTEKOODI NA23
NAUHAN KÄYTTÖJÄNNITE 12VDC
NAUHAN VÄRILÄMPÖ RGB
NAUHAN PITUUS 5 metriä
NAUHAN LEVEYS 10mm
SÄÄDETTÄVYYS Värisäädettävä ja Himmennettävä
VALON AVAUTUMISKULMA 120°
VALOVIRTA Kaikki värit päällä n. 700Lm
NAUHAN TEHO W / metri 14.4W/metri
NAUHAN SUOJAUSLUOKKA IP20
VÄRINTOISTOINDEKSI RGB
JOHTIMET 2 x 1,5 metriä
LED VALMISTAJA EPISTAR
TAKUU 36 kuukautta

TILAA HETI

Nopea tilaaja saa nopean toimituksen, palautusoikeus 30 päivää!

Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset saadaan tilauspäivänä kuljetukseen! Paketit lähtevät Matkahuollon toimitukseen kohti määränpäätä noin 12.30. Koskee varastotuotteita ja arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe

Ilmainen toimitus 100€ tai yli tilauksille! Emme veloita lisähintaa vaikka tilauksesi sisältäisi kookkaita tuotteita tai useamman paketin.

Jos kuitenkin tilauksessa on 2 metriä pitkiä alumiiniprofiileja, ilmaisen toimituksen raja on 150€.

Tilaa heti niin tilauksesi saadaan nopeasti toimitukseen!