Vedenkestävät Led-nauhat

Vedenkestävät ja IP-suojatut led-valonauhat on suunniteltu kestämään. Ne ovat täydellisiä kosteisiin tiloihin tai ulkotiloihin, missä säänkestävyys on avainasemassa, kuten terassin tai saunan valaisuun. Valitse nämä LED-nauhat, kun haluat varmistaa luotettavan ja pitkäikäisen valaistuksen haastavissakin olosuhteissa.

Tutustu myös blogissamme siihen kuinka valita oikea led-nauha ulkokäyttöön.

View as Ruudukko Luettelo

21 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Vedenkestäviä led-nauhoja voidaan käyttää monipuolisesti

Vedenkestävät led-nauhat sopivat tiloihin joissa on vaarana, että led-nauha joutuu alttiiksi kosteudelle. Vedenkestäviä led-nauhoja voidaan käyttää mm. saunassa tuomaan epäsuoraa valoa esimerkiksi lauteiden alle. Muita mahdollisia käyttökohteita ovat esimerkiksi terassille mm. kaiteiden alle, kylpyhuoneeseen tai käytännössä mihin vain missä tarvitaan vedenkestävää led-nauhaa.

Valikoimassamme on 2m, 5m, 10m ja 20m vedenkestäviä led-nauhoja. Mikäli tuotteessa ei ole erikseen mainittu pituutta tämä on 5m mittainen, joista osaa on mahdollista saada myös 2m pituisena.

10m ja 20m led-nauhat on merkattu suoraan tuotekuvauksiin.

Täysin vedenkestävän led-nauhan suojausluokka IP68

IP68 suojauksella varustettu led-nauha on suorakaiteen mallisessa silikoniletkussa joka on vielä täytetty silikonilla eli tämä on ns. tuplasuojattu. Sopii esimerkiksi saunaan laudetasolle, monipuolisesti ulkokäyttöön ja kestää myös veteen upottamisen.

Jos led-nauhan luokitus on IP65, led-nauha on pinnoitettu ainoastaan etupuoleltaan silikonikerroksella.

Tilaa kerralla enemmän ja säästä, yli 100€ tilaukset ilman postikuluja.