Yksiväriset nauhat

 

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 75

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

High Quality Premium led-nauhat, joissa laadukkaimmat ledit ja komponentit takaamassa nauhoille pitkän eliniän. HQ PREMIUM nauhoissa kuparijohteen paksuus on maksimi 2.0 oz.


Kaikki mallit himmennettäviä. Himmennys voidaan hoitaa vaikkapa himmennettävällä muuntajalla, tai led himmentimellä vaikkapa langattomasti.


Varsinkin kosteissa tiloissa, mieluiten kaikkialla, asenna IP20 nauhat kannelliseen alumiinilistaan. Roiskesuojan lisäksi saat nauhan piiloon katseilta ja suojaan pölyltä, kalusteesi pysyy siistinä ja ehjinä kun niihin ei teippaile nauhoja kiinni, sekä muutoinkin saadaan aikaan näyttävä ja tyylikäs hieno valaistus.


Led valonauhojen värisävyt, värilämpö:

  • 3000-3200K Lämmin Valkoinen (Warm White). Lämmin tunnelmaista valoa.
  • 4000-4200K Valkoinen (Natural White). Luonnollisen Valkoista valoa.

(Jos haluat kylmää valoa esim 5500K, tai et osaa päättää sopivaa värilämpöä, tai haluat mahdollisimman vaihtelevan valaistuksen suosittelemme käyttämään värilämpösäädettäviä nauhoja)

Lämmintä valoa kaivataan yleensä iltaisin tunnelmavaloksi, käy myös kaikkeen valaistukseen jos halutaan kodikkaan lämmintä ilmapiiriä. Toiset sitten taas tykkää enemmän valkoisesta modernimmasta valaistuksesta, 4000-4200K valkoinen onkin varsin hyvä valo yleisvaloksi, työvaloksi jne.