Led-nauha vesitiivis 24V

Suojausluokat IP65 ja IP68:

IP68 led-nauha suorakaiteen mallisessa silikoniletkussa joka täytetty silikonilla. Tuplasuojaus, silikoniletku täytetty silikonilla. Saunaan laudetasolle, ulkokäyttöön, kestää veteen upottamisen. IP65 nauha on pinnoitettu ainoastaan etupuolelta silikonikerroksella.

Haetko led-valonauhaa ulkokäyttöön? Tutustu artikkeliimme kuinka valita oikea led-valonauha ulkokäyttöön.

 
View as Ruudukko Luettelo

13 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

High Quality Premium 24V kosteaan ja ulkotilaan asennettavat 24V käyttöjännitteiset led-nauhat, parhaat ledit ja komponentit takaamassa nauhoille pitkän iän. Nauhoissa paksu kuparijohde, paksuus on 2 oz. Kaikki mallit himmennettäviä kosteiden tilojen nauhoja.

12V käyttöjännitteellä olevat vesitiiviit led-nauhat löydät omasta kategoriastaan.


Led valonauhojen värisävyt, värilämpö:

  • 3500K Lämmin Valkoinen (Warm White). Lämmin tunnelmaista valoa.
  • 4500K Valkoinen (Natural White). Luonnollisen Valkoista valoa.

(Vesitiiviiviiden led nauhojen värilämpö on hieman kylmempää kuin kuivatilan nauhoissa, syynä silikonipinnoite joka muuttaa valoa hieman kylmemmäksi)


Nauhojen molemmissä päissä on valmiit johdot, pituus pääsääntöisesti 1,5 metriä x 2. Johdon pituutta jatketaan tarpeen mukaan. Valmiita DC liittimiä nauhoissa ei kannata olla pelkästään jo läpivetojen takia. Turhaa porailla isoja reikiä kalusteisiin DC liittimen koon takia. Jos tarvetta DC liittimille ne voi asentaa vasta sen jälkeen kun johto on vedetty esim kalusteen seinästä läpi ja johto katkaistu sopivaan mittaan. Irto DC-liittimiä esim JO50 tai JO34, saman asian ajaa Vipuliitin. Jos johtojen pitää mahtua pieneen tilaan tai liitoksen pitää olla vesitiivis jatkamisessa voi käyttää kuumakutisteliittimiä.