LED-Porrasvalot

LED porrasvalot sopivat erityisesti portaiden valaisuun, mutta niitä voi yhtä hyvin hyödyntää sen lisäksi monissa muissa käyttötarpeissa ja -kohteissa. Pienemmät 12V ledit kun toimivat mainiosti myös esimerkiksi seinään tai lattianrajaan asennettuina kulku- tai yövaloina, sillä ne tarjoavat kyseiseen käyttötarkoitukseen juuri sopivan määrän tunnelmallista valoa. Tutustu nyt verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa tarpeitasi vastaavat, kestävät ja erittäin laadukkaat porrasvalot Muudilta jo tänään!


Kaikki porrasvalo-mallit ovat käyttöjännitteeltään 12VDC. Tarvittava 12VDC Muuntaja ei sisälly valaisinten hintaan.


Kaikki mallit himmennettäviä. Himmennys voidaan hoitaa vaikkapa TRIAC himmennettävällä muuntajalla, tai led himmentimellä vaikkapa langattomasti.

View as Ruudukko Luettelo

19 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Porrasvalot - Askel askeleelta parempaan valaistukseen

LED-porrasvalot ovat erittäin käytännöllisiä ratkaisuja ja ne ovat myös olennainen osa nykyaikaista sisustusta, tarjoten samalla turvallisuutta ja visuaalista viehätysvoimaa. Muudi on tunnettu laajasta ja huippulaadukkaasta valikoimasta porrasvaloja. Olipa tarpeesi minkälainen tahansa, meiltä löydät tyylikkäitä ja kestäviä LED-porrasvaloja jokaiseen tilaan ja tyyliin. Valitsemalla Muudin, saat laatutuotteiden lisäksi myös asiantuntevaa palvelua.

Porrasvalot ulos - Ulkotilojen viimeistely

Ulkoportaiden valaistus on olennainen osa kotisi tai liiketilasi ulkoasua, antaen toimivuutta ja loistoa. Valaistut portaat lisäävät turvallisuutta pimeinä iltoina ja ne tekevät ulkotilasta kutsuvamman sekä viimeistellymmän näköisen. Muudin suosituimpiin ulkoporrasvaloihimme kuuluvat Terassi led 12VDC 1W, joka hurmaa erilaisilla kehysvaihtoehdoillaan ja IP67-luokituksellaan, sekä erittäin suosittu LED porrasvalo 0,4W 3000K 12VDC IP65, joka on tunnettu kestävyydestään ja modernista designistaan. Valitse siis meidät, kun haluat ulkotilojesi näyttävän parhaalta.

Porrasvalot seinään - Valonlähde, joka muuttaa tilan ilmettä

Seinään asennettavat porrasvalot luovat sekä käytännöllisyyttä, että hienostunutta designia. Kun halutaan korostaa portaikon yksityiskohtia tai luoda huomaamaton, mutta vaikuttava valonlähde, nämä valot ovat avainasemassa. 12V ledit ovat osoittautuneet erinomaisiksi tähän tarkoitukseen. Niiden pienempi koko antaa joustavuutta asennukseen, samalla kun ne luovat juuri oikean määrän lämmintä ja kutsuvaa valoa. Valitessasi Muudin valikoimasta, voit olla varma, että saat seinääsi modernia ilmettä.

Porrasvalot sisälle - Sisustuksen hienostunut yksityiskohta

Sisätiloissa valaistus määrittelee tilan ilmeen ja estetiikan. Oikeanlaisten porrasvalojen valinta voi muuttaa tavallisen tilan taideteokseksi. Porrasvalot sisälle lisäävät sisustuksen yksityiskohtia ja luovat harmonista tunnelmaa. Olemme valinneet valikoimaamme vain parhaat vaihtoehdot. Erityisen suosittuja ovat Led Porrasvalo Pinta-asennettava Lämmin Valkoinen 12VDC UNICO ja MODESTO, sekä Led Porrasvalo Pinta-asennettava Kylmä Valkoinen 12VDC SECRETO. Nämä valot heijastavat meidän sitoutumista laatuun ja tyyliin.

Porrasvalot - Luo tunnelmaa askel kerrallaan

Porrasvalot ovat yksityiskohta, joka voi tehdä suuren eron tilan ulkoasussa ja toimivuudessa. Ne eivät vain valaise, vaan ne myös viimeistelevät tilan tunnelman ja designin. Muudilla ymmärrämme tämän täydellisesti ja siksi olemme valinneet huolella tuotevalikoimaamme markkinoiden parhaimmat ja innovatiivisimmat ratkaisut. Asiakkaidemme suosikit kertovat laadusta ja monipuolisista valinnoista. LED porrasvalo 0,6W 3000K 12VDC IP65 saatavana hopea/valkoinen/musta värivaihtoehdoilla, syvän sävyinen Musta LED porrasvalo 0,4W 3000K 12VDC sekä uppoasennettava Led Porrasvalo Lämmin Valkoinen 12VDC DECORUS. Jokainen näistä malleista tarjoaa estetiikkaa, joka sopii monenlaisiin tiloihin.

LED-porrasvalot - Energiatehokas valinta

LED-porrasvalot ovat osoittautuneet kodin energiatehokkaaksi ja kestäväksi valaistusratkaisuksi. Niiden pitkäikäisyys ja kirkkaus tekevät niistä erinomaisen valinnan niin kodin kuin julkistenkin tilojen portaisiin. Lisäksi LED-valojen pieni energiankulutus tarkoittaa säästöjä sähkölaskuissa pitkällä aikavälillä. Tämän päivän LED-porrasvalot ovat myös esteettisiä, tarjoten laajan valikoiman värejä ja malleja, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Valitsemalla LED-porrasvalot, teet päätöksen, joka palvelee sinua vuosia eteenpäin.