YRITYS MUUDI OY

Muudi Oy on vuonna 2010 perustettu 100% suomalainen verkkokauppa

Sample banner

Muudi maahantuo ja myy led-valoja ja valaisintarvikkeita ilman kustannuksia aiheuttavia välikäsiä

Muudi Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi jo useampana vuotena. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Yrityksemme vahvuudet ovat käytettävissäsi

Nopeat toimitukset joustavalla organisaatiolla sekä monipuolisesti laajentuva tuotevalikoimamme edullisin hinnoin ei jätä ketään kylmäksi. Postitus on ripeää, ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset lähtee heti postiin. Pääkaupunkiseudulla paketit on perillä jo seuraavana päivänä. Tarjoamme 30 päivän laajennetun pitkän palautusoikeuden varmistuaksemme tyytyväisyydestäsi tuotteitamme kohtaan.

Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen 150€ tai isommille tilauksille, vaikka tilauksesi sisältäisi esim pitkiä alumiinilistoja joiden todelliset toimituskustannukset ovat 20€ korvilla.

Halumme palkita isompien erien ostajat, huomio talonrakentaja!

Kun ostat meiltä isompia määriä tuotteita, haluamme palkita sinut, kuinkas muutenkaan kuin puhtaalla rahalla. Mitä isomman verkkokauppatilauksen teet, sitä enemmän saat rahaa takaisin!

Kiitos kun asioit verkkokaupassamme, toivottavasti viihdyt sivuillamme - Mukavaa päivänjatkoa!

Muudi Oy
Luotettava verkkokauppa jo vuodesta 2010