Ulkovalot

Led-ulkovalot kuten valonheittimet, seinävalaisimet ja pylväsvalaisimet valaisemaan ulkotilat, terassit ym. Laadukkailla ledeillä varustetut ulkovalot tuovat jokaiseen ulkotilaan näyttävää ja käytännöllistä valaistusta. Miltä kuulostaisi etänä ohjattavat ulkovalot ja näiden säätö tarpeen mukaisesti tai jopa wifin kautta? Kaikki tämä ja paljon muuta, on mahdollista ulkovalojemme avulla. 

View as Ruudukko Luettelo

23 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Valaisemalla ulkotilat teet pihapiiristä mukavan paikan liikkua ja samalla lisäät turvallisuutta. Valaistun pihapiirin avulla näet vuoden ympäri mahdolliset liukkaudet, epätasaisuudet, kynnykset sekä muutkin vaaranpaikat. Samalla löydät ulko-oven avaimenreiän ensimmäisellä yrittämällä.


Ulkovalaisimilta vaaditaan enemmän kuin sisävaloilta. Etenkin mikäli ulkovalaisin on jatkuvasti kosketuksessa veden kanssa. Tässä apuun tulee IP-luokitus. Pääsääntöisesti ulkona kattamattomassa tilassa käytetään vähintään IP44 luokituksen saaneita valaisimia. Tämä tarkoittaa, että ne kestävät roiskuvaa vettä. Mikäli ulkovalaisin on jatkuvasti kosteuden kanssa tekemisissä, vaaditaan ulkovalaisimelta korkeampaa IP-luokitusta. Esimerkiksi IP65 luokituksen mukaiset ulkovalaisimet kestävät vesisuihkua jokaiselta suunnalta ja ovat pölytiiviitä. Lue lisää valojen IP-luokituksesta täältä.

Hanki LED-ulkovalot heti varastosta

Tutustu laajaan valikoimaan ja hanki haluamasi LED-ulkovalot edullisesti ja nopealla toimituksella. Tilaa yli 100€ niin saat ilmaisen toimituksen!