Epäsuora led valaistus

Oletko uusimassa valaistusta tai rakennatko uutta? Epäsuoran led valaistuksen avulla voidaan helposti hoitaa useimpien tilojen yleisvalaistus. Epäsuoralla valaistuksella tarkoitetaan sitä, että valonlähde ei näy suoraan valoa katsovalle vaan heijastuu tietystä pinnasta, kuten seinästä tai katosta, haluttuun tilaan. Näin valaistus ei häikäise vaan on miellyttävä ja tasapainoinen. Epäsuoran valaistuksen suurimmat edut ovatkin valaistuksen tasaisuus, pehmeys ja miellyttävyys.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 86

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Rakenna kotiisi tai muuhun kohteeseesi näyttävä epäsuora led valaistus Muudin kattavasta valikoimasta

Löydät epäsuoraan valaistukseen sopivia led-valoja ylempänä sivulta tai voit siirtyä alempana sivulta löytyvistä linkeistä tarpeidesi mukaisesti eri käyttötarkoitusten mukaisesti jaoteltuihin led-valoihin.

 


Muudin valikoimasta löydät erilaisia led-valoja epäsuoraan valaistukseen

Usein epäsuorassa valaistuksessa käytetään led-nauhaa, joka mahdollistaa monipuolisesti erilaisia valaistuksia eri tiloihin. Led-nauhaa voidaan käyttää monipuolisesti eri tiloissa, aina keittiön työtason valaistuksesta, seinähyllyihin, pöytätasojen alle tai muihin kohteisiin. Vain mielikuvitus on rajana.

Led-nauha ei luonnollisesti ole ainoa vaihtoehto epäsuoralle valaistukselle. Myös perinteiset valaisimet sekä kohdevalaisuun tarkoitetut valaisimet mahdollistavat epäsuoran valaistuksen luomisen. 

Sisätiloissa voidaan luoda epäsuoraa valaistusta led-nauhojen lisäksi mm. led-spottien ja kiskovalojen avulla. Riittää että valot ovat kohdistettavissa haluttuun kohteeseen ja näin saadaan suunnattua valokeila esimerkiksi seinään. Asentamalla kyseisiä valoja riittävästi voidaan myös saavuttaa miellyttävä yleisvalaistus. 

Kun valaistukseen halutaan vaikuttaa vielä enemmän, on tällöin syytä valita himmennettävät led-valot. Näin valaistuksen voi himmentää aina tunnelmaan sopivaksi olipa tilanne mikä hyvänsä. Esimerkiksi kirkkaampi valaistus siivotessa ja tunnelmallisempaa valaistusta illalliselle. Erityisesti himmennettävän epäsuoran valaistuksen avulla helpotat tunnelman luontia ja mahdollistat tilojen käytön myös pimeällä ilman, että sokaistut kirkkaista valoista. Käy helposti esimerkiksi vessassa, näe rappuset myös pimeällä tai käy rauhassa keittiössä. 


Epäsuoran valaistuksen käyttökohteita

Led-valot portaissa - erityisesti illan jo hämärtyessä on tärkeää että askelmat näkyvät kunnolla eikä harha-askelia tule. Asentamalla esimerkiksi valikoimastamme löytyviä porrasvaloja seinään tai lattiarajaan saavutetaan näyttävä ja käytännöllinen portaiden valaistus. Portaiden valaisuun sopivat led-valaisimet.

Kylpyhuoneen epäsuora valaistus - nautinnollista kylpylätunnelmaa rentoutumiseen. Kylpyhuoneen valaistukseen sopivat led-valot.

Saunan epäsuora valaistus - tunnelmallinen saunan valaistus esimerkiksi lauteiden alle asennettavien led nauhojen avulla. Saunan valaistukseen sopivat led-valot.

Keittiön epäsuora valaistus - käytännöllisyyttä esimerkiksi työtasojen helppoon valaisuun epäsuoran valaistuksen avulla. Keittiön valaistukseen sopivat led-valaisimet.


Miksi valita led-valot epäsuoraan valaistukseen?

Verrattaessa esimerkiksi hehku- tai halogeenilamppuun led-valot säästävät jopa 90% energiaa. Lisäksi led-valot ovat erittäin pitkäikäisiä eikä niiden vaihtamisesta tarvitse huolehtia niiden pitkän, jopa 25 vuoden, eliniän ansiosta. 

Muudilta laadukkaat led-valot kaikkeen valaisemiseen

Muudi on 100% suomalainen led-valojen ja valaisintarvikkeiden verkkokauppa, josta löydät kaiken tarvittavan mm. epäsuoraan valaistukseen. Maahantuomme ja myymme led-valot edullisesti ilman välikäsiä.

Tilaa kerralla yli 100€ ja saat ilmaisen toimituksen!

Valitse ylempänä epäsuoraan valaistukseen sopivia led valoja ja tilaa omasi!