Värilämpösäädettävä nauha

Kun kaipaat valaistukseen dynaamisuutta ja muuntelukykyä, värilämpösäädettävät LED-valonauhat ovat oiva valinta. Säädä valon lämpötilaa kylmästä lämpimään ja luo mielialan mukaan sopiva valaistus joka hetkeen. Kelvinillä kuvataan valon värilämpöä. Näillä nauhoilla ja sopivilla ohjaimilla valon värilämpöä voi muuttaa portaattomasti 2300K-6500K välillä riippuen valitsemastasi nauhasta.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

High Quality Premium Värilämpösäädettävät led nauhat. Nauhoissa parhaat ledit ja komponentit takaamassa pitkän käyttöiän.

 Nyt saat helposti erilaisia valaisutunnelmia kotiin yhdellä valonlähteellä. Kaikki himmennettäviä malleja.


Kelvinsäädettävässä nauhassa on kaksi erikseen säädettävää väriä:

• Lämmin Valkoinen

• Kylmä Valkoinen

Näiden kahden värilämmön eri kirkkausasteilla / himmennysasteilla saadaan aikaan eri värilämpöjä lämpimän ja kylmän valon välillä, esimerkiksi 4000K, 3000K, 5500K tai ihan mitä vaan kun tosiaan voit säätää kelvinin itse sopivaksi.


Käyttökohteita nauhoille:
• Sopiva nauha esim keittiökaappien välitilaan on NA38
• Sopiva nauha esim tehokkaaksi yleisvaloksi on NA38
• Sopiva teho saadaan esim tehosteseinille tai vastaaville jutuille NA29 nauhasta. Olemme tosin itse käyttäneet NA29 nauhaa myös keittiön välitilan valaisuun siten että kaksi nauhaa rinnakkain AP15 alumiinilistassa. Näin käyettyvä valoteho on todellakin erinomainen.
• Terassit, ulkotilat, kosteat tilat, vesititiivis NA36