Led-nauhat

LED-nauhat luovat tunnelmaa ja valaisevat tilan tyylikkäästi. Monipuolisessa valikoimassamme on LED-valonauhat, tehokkaat LED-virtalähteet, kätevät himmentimet LED-nauhoille sekä siistit LED-nauhalistat asennuksen viimeistelyyn. Tutustu myös muihin tuotteisiimme, kuten monivärisiin RGBW LED-nauhoihin sekä 24V ja 12V vaihtoehtoihin. Valitse LED-nauhat, jotka tuovat tilaasi valoa ja väriä juuri haluamallasi tavalla! Kaikki valikoimamme led-nauhat ovat myös himmennettäviä.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 452

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

LED-nauha on varustettu parhaalla uudenajan High Quality Premium laadulla, jonka avulla tuotteissa yhdistyy kestävimmät komponentit ja laadukkaimmat LEDit, jotka yhdessä takaavat led-nauhalle erittäin pitkän eliniän. HQ PREMIUM led-nauhoissa kuparijohteen paksuus on maksimissaan 2.0 oz.

Kaikki valikoimamme led-nauhat ovat myös himmennettäviä. Himmennys voidaan hoitaa esimerkiksi himmennettävillä muuntajilla tai LED himmentimillä, joko langattomasti, johdollisesti, wifin kautta tai muulla vastaavalla tavalla. 

IP20 led-nauhat kannattaa asentaa varsinkin kosteissa tiloissa, mutta mieluiten kaikkialla, huomaamattomaan ja tyylikkääseen kannelliseen alumiinilistaan. Näin ollen saat roiskesuojan lisäksi led-nauhan piiloon katseilta, samalla kun suojaat sen pölyltä ja pidät kalusteesi siistinä ja ehjinä, ilman turhia pintoja kuluttavia teippailuja. Samalla saat aikaa entistäkin näyttävämmän ja tyylikkäämmän valaistuksen, joka istuu erinomaisesti jokaiseen kotiin ja julkiseen tilaan. Löydät laajasta valikoimastamme myös vedenkestäviä led-nauhoja. 

Led-nauha eri käyttökohteissa

Led-nauhaa voidaan käyttää laajasti eri tiloissa. Miltä kuulostaisi led-nauha keittiöön tuomaan epäsuoraa valaistusta työtasoille. Terassille rakenteisiin tai muualle haluttuihin paikkoihin tuomaan lisävaloa ja tunnelmaa. Led-nauha saunaan mahdollistamaan näyttävän sekä käytännöllisen valaistuksen. Kylpyhuoneeseen vesitiiviit led-nauhat luomaan lomatunnelmaa tai mihin vain! Ainoastaan mielikuvitus on rajana led-nauhan käytössä.

Lue myös blogistamme vinkkejä led nauhan käyttöön sekä tutustu led nauhojen ja led spottien eroihin.

Hanki led-nauhat helposti ja nopealla toimituksella verkkokaupastamme!

LED-nauhat - Luova valinta kodin valaistukseen

Kun etsinnässäsi on LED-nauhat, olet saapunut juuri oikeaan paikkaan. Meiltä löydät erittäin laajan valikoiman LED-nauhoja, jotka täyttävät kaikki tarpeesi, olipa kyseessä sitten kodin sisustus, puutarhan tai vaikkapa yrityksen valaistus. Tarjoamme värillisiä LED-nauhoja, jotka luovat tunnelmaa mihin tahansa tilaan, himmennettäviä nauhoja, joiden avulla voit säätää valon intensiteettiä mielialasi tai tilaisuuden mukaan ja vedenkestäviä LED-nauhoja, jotka ovat täydellinen valinta kylpyhuoneisiin tai ulkokäyttöön.

LED-nauha saunaan - Tee saunastasi kutsuvampi

Sauna on suomalaisille pyhä paikka ja oikeanlainen valaistus on avainasemassa sen tunnelman luomisessa. LED-nauha on täydellinen valinta saunaan, sillä se tarjoaa monipuolisia ja tunnelmallisia valaistusratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä juuri oman makusi mukaan. Saunan LED-nauhojen avulla voit luoda pehmeän ja rentouttavan valaistuksen, joka korostaa saunan puumateriaalien kauneutta ja luo samalla rauhoittavan, sekä lämpimän tunnelman. Lisäksi LED-nauhalla voit valaista saunan niin, että sitä on turvallisempi käyttää, valaisemalla esimerkiksi portaikot ja lauteiden reunat.

LED-nauha keittiöön - Korosta keittiösi parhaita puolia

Keittiö on kodin sydän ja sen valaistus on oleellinen osa toimivaa, sekä kutsuvaa keittiötilaa. LED-nauha keittiöön tehostaa keittiösi toiminnallisuutta samalla, kun lisäät sinne tyylikkäitä yksityiskohtia. LED-nauhat tarjoavat loistavan tavan valaista keittiön työtasot, tarjoten tarvittavaa valoa ruoanlaittoon ja muita keittiön tehtäviä varten. Samalla ne luovat miellyttävän yleisvalaistuksen ja korostavat keittiön designia. Niitä voidaan käyttää myös hyllyjen tai kaappien sisällä tuomaan valoa pimeisiin nurkkauksiin tai korostamaan tiettyjä keittiön elementtejä.

Himmennettävä LED-nauha - Luo täydellinen valaistus jokaiseen tilanteeseen

Himmennettävä LED-nauha on täydellinen valaistusratkaisu, kun haluat säätää valaistusta helposti ja nopeasti tilanteen mukaan. Sen avulla voit luoda jokaiseen tilaan täydellisen valaistuksen tunnelmasta riippuen, olipa kyseessä sitten juhlat, rentouttava ilta kotona tai työskentely. Sen avulla voit myös säästää energiaa säätämällä valaistustason oikeaksi kulloisenkin tarpeen mukaan. Meidän himmennettävät LED-nauhamme ovat helppokäyttöisiä ja niiden asennus on suoraviivaista, jonka ansiosta voit aloittaa uuden, säädettävän valaistuksen nauttimisen heti.

LED-nauha 24v - Tehokasta ja luotettavaa valaistusta

24 voltin LED-nauha on erinomainen valinta, kun tarvitset tehokasta ja luotettavaa valaistusta. LED-nauha 24v tarjoaa erinomaisen valotehokkuuden ja pitkän käyttöiän. Se on erinomainen valinta esimerkiksi ulkovalaistukseen, suuriin tiloihin tai mihin tahansa paikkaan, jossa tarvitaan voimakasta valaistusta. Muudin 24v LED-nauhat ovat huippulaadukkaita ja ne täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit.

Vedenkestävä LED-nauha - Valoa ulkokäyttöön ja kosteisiin tiloihin

Vedenkestävä LED-nauha avaa uusia mahdollisuuksia valaistuksen suunnittelussa ja käytössä, sillä se kestää niin kosteuden kuin suoran veden kosketuksenkin. Vedenkestävä LED-nauha soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön, esimerkiksi terassille tai puutarhaan tarjoten kauniin valaistuksen kaikissa olosuhteissa. Se voi myös luoda ainutlaatuisen tunnelman kylpyhuoneeseen, saunaan tai keittiöön. Muudin vedenkestävissä LED-nauhoissa on erinomainen vedenkestävyys, joka takaa niiden turvallisuuden ja luotettavuuden.