Led-nauhat

Muudin valikoimasta löydät yksivärisiä ledinauhoja, värejä toistavia ledinauhoja sekä värilämpösäädettäviä ledinauhoja. Kaikki valikoimamme led-nauhat ovat myös himmennettäviä. 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 435

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

LED-nauha on varustettu parhaalla uudenajan High Quality Premium laadulla, jonka avulla tuotteissa yhdistyy kestävimmät komponentit ja laadukkaimmat LEDit, jotka yhdessä takaavat led-nauhalle erittäin pitkän eliniän. HQ PREMIUM led-nauhoissa kuparijohteen paksuus on maksimissaan 2.0 oz.

Kaikki valikoimamme led-nauhat ovat myös himmennettäviä. Himmennys voidaan hoitaa esimerkiksi himmennettävillä muuntajilla tai LED himmentimillä, joko langattomasti, johdollisesti, wifin kautta tai muulla vastaavalla tavalla. 

IP20 led-nauhat kannattaa asentaa varsinkin kosteissa tiloissa, mutta mieluiten kaikkialla, huomaamattomaan ja tyylikkääseen kannelliseen alumiinilistaan. Näin ollen saat roiskesuojan lisäksi led-nauhan piiloon katseilta, samalla kun suojaat sen pölyltä ja pidät kalusteesi siistinä ja ehjinä, ilman turhia pintoja kuluttavia teippailuja. Samalla saat aikaa entistäkin näyttävämmän ja tyylikkäämmän valaistuksen, joka istuu erinomaisesti jokaiseen kotiin ja julkiseen tilaan. Löydät laajasta valikoimastamme myös vedenkestäviä led-nauhoja. 

Led-nauha eri käyttökohteissa

Led-nauhaa voidaan käyttää laajasti eri tiloissa. Miltä kuulostaisi led-nauha keittiöön tuomaan epäsuoraa valaistusta työtasoille. Terassille rakenteisiin tai muualle haluttuihin paikkoihin tuomaan lisävaloa ja tunnelmaa. Led-nauha saunaan mahdollistamaan näyttävän sekä käytännöllisen valaistuksen. Kylpyhuoneeseen vesitiiviit led-nauhat luomaan lomatunnelmaa tai mihin vain! Ainoastaan mielikuvitus on rajana led-nauhan käytössä.

Lue myös blogistamme vinkkejä led nauhan käyttöön sekä tutustu led nauhojen ja led spottien eroihin.

Hanki led-nauhat helposti ja nopealla toimituksella verkkokaupastamme!