LED Driverit

LED vakiovirtamuuntajat / driverit (Constant Current CC). Constant Current muuntajia

Osion tuotteet EI sovellu tasavirta 12VDC tai 24VDC ledien kanssa käytettäväksi (Constant Voltage CV).

 

View as Ruudukko Luettelo

25 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Vakiovirtamuuntajaa (Constant Current CC) ostaessa sinun on tiedettävä valaisimesi vaatima virta (mA) sekä jännite (V) ja Watti (W) esim: lamppusi on vaikkapa 12,4V ja 350mA, 4,3W. Ajatellaan että haluat esimerkiksi 3 lamppua yhden driverin perään ja tällöin kytkentä sarjaan. Virtalähteen pitää ensinnäkin olla vakiovirta 350mA, driverin volttialueelta pitää löytyä 37,2V ( 3x12,4V=37,2V) eli driveri voisi olla vaikkapa 20V-40V. Myös driverin tehon pitää olla riittävä, joka siis olisi kolmella lampulla vähintään 12,9W (3x4,3W=12,9W). Jos driverin volttilalue ei sovi lamppujen yhteenlaskettuun volttiin, valot vilkkuu tai ei pala lainkaan.

Sinun on tiedettävä edellä mainitut asiat. Näitä olennaisia tietoja ei välttämättä ole lampussasi mainittu lainkaan, tässä tapauksessa laita lamppusi kierrätykseen ja osta uudet.


Jos lamppusi toimii 350mA tai 700mA virralla, tähän löytyy helppona ratkaisuna Langattomasti ohjattavat driverit joihin kytketään tavallinen 12, 24, tai 36VDC tasavirtamuuntaja.


Dali ohjattavat

DALI-väylällä ohjattavat led driverit. 


Push Dim

Jousipalautteisella kytkimellä himmennettävät led driverit. Kaikissa malleissa säädettävä ulostulovirta.


Langattomasti ohjattavat driverit

Ohjaus tapahtuu RW sarjan himmentimillä ja säätimillä, mahdollisuus myös WiFi ohjaukseen. Tai voit ohjata molemmilla, RF sekä WiFi toimisesti.


Triac himmennettävät

Triac himmennettäviä vakiovirtamuuntajia. Näitä voit himmentää rullahimmentimillä tai langattomilla TRIAC-himmentimillä esim. RW50 ja MB50.