Vaihdettava valonlähde

Vaihdettava valonlähde

LED SPOTIT - VAIHDETTAVALLA VALONLÄHTEELLÄ - KAIKKI MALLIT HIMMENNETTÄVIÄ


Himmennettävissä kattovalaisimissa vaihdettava standardikoon Ø50 mm led-moduuli, sama koko siis kuin vanhoilla GU10 tai MR16 polttimolla. Nämä valaisimet ovat huippulaadukkaita uuden sukupolven LED-spottivaloja, joissa voit itse valita valon avautumiskulman sekä kehyksen mallin.


Kun mietit valaisimen upotussyvyyttä, laske yhteen katon sisällä oleva tyhjä tila sekä kattomateriaalin paksuus, esim:

Koolaus 50mm, paneeli 13mm, tyhjää tilaa on tällöin 63mm


 

Valaisimet sopivat asiakkaille jotka arvostavat laadukasta valaistusta ja haluavat välttää kertakäyttötuotteiden hankkimista. Polttimo ja muuntaja ovat ostettavissa myös varaosina. Spotit sisältävät kolme osaa: Kehys, polttimo sekä muuntaja. Muuntajassa sekä polttimossa pikaliittimet jotka sopivat suoraan toisiinsa.


 

Spottivalot sopivat erittäin hyvin yleisvalaistukseen, tunnelmavaistukseen sekä kohdevalaistukseen. Spottivalolla saadaan valaistukseen kodikkuutta ja paljon valovoimaa, enemmän valoa lattiatasoon kuin suuremman avautumiskulman alasvaloilla.

Kategorian lampunkehykset ovat tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan Muudin lamppu moduulien kanssa.  Eli jos haluat ostaa pelkkiä kehyksiä, emme valitettavasti voi toimittaa niitä.


View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu