Vaihdettava valonlähde

Vaihdettava valonlähde

LED SPOTIT - VAIHDETTAVALLA VALONLÄHTEELLÄ - KAIKKI MALLIT HIMMENNETTÄVIÄ

Kuivantilan IP20 malleissa vaihdettava kehys, linssi ja valonlähde sekä muuntaja. Kosteantilan eli IP65 malleissa linssi on kiinteä, kehys ja muuntaja vaihdettavissa.

 

View as Ruudukko Luettelo

14 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Himmennettävissä kattovalaisimissa vaihdettava standardikoon Ø50 mm led-moduuli, sama koko siis kuin vanhoilla GU10 tai MR16 polttimolla. Nämä valaisimet ovat huippulaadukkaita uuden sukupolven LED-spottivaloja, joissa voit itse valita valon avautumiskulman sekä kehyksen mallin.


Kun mietit valaisimen upotussyvyyttä, laske yhteen katon sisällä oleva tyhjä tila sekä kattomateriaalin paksuus, esim:

Koolaus 50mm, paneeli 13mm, tyhjää tilaa on tällöin 63mm


Valaisimet sopivat asiakkaille jotka arvostavat laadukasta valaistusta ja haluavat välttää kertakäyttötuotteiden hankkimista. Polttimo ja muuntaja ovat ostettavissa myös varaosina. Spotit sisältävät kolme osaa: Kehys, polttimo sekä muuntaja. Muuntajassa sekä polttimossa pikaliittimet jotka sopivat suoraan toisiinsa.

Valomoduuleita löytyy eri tehoisia, IP65 mallit 9W. IP20 mallit 5.5W, 6W, 10W, 13W. 

5.5W polttimossa on sisäänrakennettu muuntaja ja kiinteä 60° linssi.

IP20 mallien takuu on 5 vuotta. IP65 malleilla takuu on 3 vuotta.


Spottivalot sopivat erittäin hyvin yleisvalaistukseen, tunnelmavaistukseen sekä kohdevalaistukseen. Spottivalolla saadaan valaistukseen kodikkuutta ja paljon valovoimaa, enemmän valoa lattiatasoon kuin suuremman avautumiskulman alasvaloilla.

Kategorian lampunkehykset ovat tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan Muudin lamppu moduulien kanssa.  Eli jos haluat ostaa pelkkiä kehyksiä, emme valitettavasti voi toimittaa niitä.