Led valonauha Digitaalinen RGB NA91

NA91 -valonauhalla valaiset tilasi tehokkaasti. Tämän LED-valonauhan RGB-valo tarjoaa mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman esimerkiksi tietokonepöytään tai olohuoneeseen.

    • Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä

    • Luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman

    • Sopii kuiviin tiloihin

    • Takuu 36 kk

Varastossa
Saatavuus: 0 kpl
SKU
NA91
79,90 € 64,44 €

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset heti postiin.Lue lisää...

Kysyttävää tuotteista, soita 020 734 8510

Tuotteilla 30 päivän palautusoikeus.Lue lisää...

Digitaalinen RGB Led-valonauha   120Lediä / m.  24VDC   5m.

LED-valonauhoilla modernia ja tehokasta valaistusta helposti

LED-valonauhoilla valaiset kohteet näyttävästi! Kyseessä oleva LED-nauha tarjoaa tehoa 14.4W/metri tuottaen optimaalisen kirkkauden. Sen värilämpötila - antaa joka tilanteeseen valon luomaan tunnelmaa väreillä. Mallin käyttöjännite on 24VDC. Tässä LED-valonauhassa on paljon erilaisia värivaihtoehtoja tuomassa kirkkautta LED-nauha on myös Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä. RGB-valonauhan pohjaväri on valkoinen.

Valoa jokaiseen paikkaan

NA91-valonauhan pituus on 5 metriä ja leveys 8mm. -, joten voit sovittaa valaistuksen onnistuneesti tilaasi. Lisäksi -. LED-valonauha taipuu moniin tarpeisiin, ja monikäyttöisyys on sen erottuva ominaisuus.

Mutkattomasti asennettava valaistusratkaisu sinulle

NA91-valonauha on luotu helppoon asennukseen. LED-valonauhan joustava rakenne mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa tiloissa. Tuotteessa -. Malli on erinomainen kuivien tilojen valaistukseen, kosteissa tiloissa sijoita nauha kannelliseen alumiiniprofiiliin suojaan mahdolliselta roiskevedeltä. Olipa kyseessä sitten keittiön työtaso, olohuoneen hylly tai toimiston neuvotteluhuone, tämä digitaalinen RGB-valonauha on valinta jokaiseen tilaan. Mallin IP-luokitus on IP20, mikä tekee siitä sopivan nimenomaan kuiviin tiloihin. Tällä digitaalisella LED-nauhalla pystyy tekemään esim. juoksevia valoefektejä. Nauhan osia voidaan ohjata erikseen toisin kuin tavanomaisessa RGB-nauhassa, jossa koko nauha vaihtaa väriä kerralla. TÄSTÄ TUOTTEESTA EI KUNNON TIETOJA MONEEN KOHTAAN.

Muudilta valonauhat kaikkiin kohteisiin

RGB-LED-nauhojen kasvavaan suosioon vaikuttavat keskeisesti laajat käyttömahdollisuudet. Niillä saadaan yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistusta muun muassa luomaan rentouttavaa tunnelmaa esimerkiksi kylpyammeen ympärille tai lisättyä valoa keittiön työtasoille korostamaan esineitä ja sisustusta. Muudi.fi-verkkokaupan hintamme on kilpailukykyinen ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Tuotteeseen 36 kk takuu. Valitse valonauhat valikoimastamme ja nauti laadusta ilman kompromisseja!

IC-piirin tyyppi UCS 1903

10 kpl  IC-piirejä,  jotka ohjaavat 12lediä kerralla.

Digitaalisella Led-nauhalla pystyy tekemään esim. juoksevia valoefektejä eli nauhan osia voidaan ohjata erikseen toisin kuin RGB nauhassa, jossa koko nauha vaihtaa väriä kerralla.

 

 

 

 

 

Lisätietoja
TUOTEKOODI NA91
NAUHAN KÄYTTÖJÄNNITE 24VDC
NAUHAN VÄRILÄMPÖ RGB
NAUHAN PITUUS 5 metriä
NAUHAN LEVEYS 8mm
SÄÄDETTÄVYYS Värisäädettävä ja Himmennettävä
VALON AVAUTUMISKULMA 120°
VALOVIRTA Kaikki värit päällä n. 700Lm
NAUHAN TEHO W / metri 14.4W/metri
NAUHAN SUOJAUSLUOKKA IP20
VÄRINTOISTOINDEKSI RGB
JOHTIMET 150cm
LED VALMISTAJA EPISTAR
TAKUU 36 kuukautta

TILAA HETI

Nopea tilaaja saa nopean toimituksen, palautusoikeus 30 päivää!

Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset saadaan tilauspäivänä kuljetukseen! Paketit lähtevät Matkahuollon toimitukseen kohti määränpäätä noin 12.30. Koskee varastotuotteita ja arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe

Ilmainen toimitus 100€ tai yli tilauksille! Emme veloita lisähintaa vaikka tilauksesi sisältäisi kookkaita tuotteita tai useamman paketin.

Jos kuitenkin tilauksessa on 2 metriä pitkiä alumiiniprofiileja, ilmaisen toimituksen raja on 150€.

Tilaa heti niin tilauksesi saadaan nopeasti toimitukseen!