Led valonauha Vesitiivis RGB 12V 14,4W/m IP68 NA56

NA56 -valonauhalla valaiset tilasi energiatehokkaasti. Tämän LED-valonauhan RGB-mallia valo antaa mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman esimerkiksi tietokonepöytään tai olohuoneeseen.

    •Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä

    •Luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman

    •Sopii kosteisiin tiloihin, ja se kestää myös hetkellisen upotuksen veteen

    •Takuu 36 kk

Varastossa
Saatavuus: -1 kpl
SKU
NA56
70,00 € 56,45 €

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset heti postiin.Lue lisää...

Kysyttävää tuotteista, soita 020 734 8510

Tuotteilla 30 päivän palautusoikeus.Lue lisää...

Vesitiivis RGB Led-valonauha 12V 14,4W/m IP20 High Quality Premium 12V

LED-valonauhoilla ajanmukaista ja edistyksellistä valaistusta yksinkertaisesti

LED-valonauhoilla valaiset ympäristösi näyttävästi! Kyseessä oleva LED-nauha tarjoaa tehoa 14.4W/metri tuottaen optimaalisen kirkkauden. Valonauhan värilämpötila - antaa eri tilanteisiin valon luomaan väreillä tunnelmaa. Valonauhamallin käyttöjännite on 12VDC. Tässä mallissa on 60 lediä metrillä eli 300 lediä 5 metrillä tuomassa kirkkautta valonauha on myös Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä. RGB-valonauhan pohjaväri on valkoinen.

Valoa jokaiseen nurkkaan

NA56-valonauhan pituus on 5 metriä ja leveys 10mm. LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 5cm välein kolmen LEDin sarjoiksi, joten voit asentaa valaistuksen helposti kohteeseen. Lisäksi RGB nauhan molemmissa päissä n.18cm pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä. Valonauha taipuu useisiin tarpeisiin, ja kattava käyttömahdollisuus on sen merkittävä hyöty.

Vaivattomasti asennettava valaistusratkaisu sinulle

NA56-valonauha on tehty vaivattomaan asennukseen. LED-valonauhan joustava rakenne mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa tiloissa. Tuotteessa valonauhan taustapuolella 3M-teippi jolla nauha kiinnitetään alustaan. Malli on huikea monenlaisten tilojen valaisuun, ja soveltuu erittäin hyvin ulkokäyttöön. Olipa kyseessä sitten keittiön työtaso, olohuoneen hylly tai toimiston neuvotteluhuone, tämä vesitiivis RGB-valonauha on valinta jokaiseen tilaan.

Valonauhan IP-luokitus on IP68, mikä tekee siitä sopivan juuri kosteisiin tiloihin, ja se kestää myös hetkellisen upotuksen veteen. Erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan jopa miljoonia eri valon värejä. Tämä malli on kauttaaltaan pinnoitettu, kaksiosainen pinnoite eli silikoniletku joka täytetty silikonilla. Kestää myös veteen upottamisen. Kaikki RGB-LED-nauhaliittimet sopivat nauhalle.

Muudilta valonauhat kaikkiin kohteisiin

RGB-LED-nauhojen kasvavaan suosioon vaikuttavat keskeisesti laajat käyttömahdollisuudet. Niillä saadaan yksinkertaisesti ja modernisti valaistusta muun muassa luomaan rentouttavaa tunnelmaa esimerkiksi terasseille tai puutarhoihin tai lisättyä valoa keittiön työtasoille korostamaan esineitä ja sisustusta. Muudi.fi-verkkokaupan hintamme on kilpailukykyinen ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Tuotteeseen 36 kk takuu. Valitse valonauhat valikoimastamme ja nauti laadusta ilman kompromisseja!

RGB led valonauha 72W, erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan jopa miljoonia eri valon värejä. Maalaa valolla, vaihda väriä mielesi mukaan!

Nauha on kauttaaltaan pinnoitettu, kaksiosainen pinnoite eli Silikoniletku joka täytetty Silikonilla. Kestää myös veteen upottamisen.


• RGB LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 5cm välein kolmen LEDin sarjoiksi

 

• RGB nauhan molemmissa päissä n.18cm pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä

• RGB nauhan pohjaväri valkoinen

 

 

• RGB nauhan taustapuolella 3M teippi jolla nauha kiinnitetään alustaan

• Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB ohjaimilla ja säätimillä

 

• Tarvittava 12VDC muuntaja ostetaan erikseen

 


 

 

Nauha soveltuu erittäin hyvin ulkokäyttöön.

Kaikki RGB led nauha liittimet sopii nauhalle. Nauhan silikonipinnoite kuoritaan liittimen kohdalta.

Lisätietoja
TUOTEKOODI NA56
NAUHAN KÄYTTÖJÄNNITE 12VDC
NAUHAN VÄRILÄMPÖ RGB
NAUHAN PITUUS 5 metriä
NAUHAN LEVEYS 10mm
SÄÄDETTÄVYYS Värisäädettävä ja Himmennettävä
VALON AVAUTUMISKULMA 120°
VALOVIRTA Kaikki värit päällä n. 700Lm
NAUHAN TEHO W / metri 14.4W/metri
NAUHAN SUOJAUSLUOKKA IP68
VÄRINTOISTOINDEKSI RGB
JOHTIMET 18cm
LED VALMISTAJA EPISTAR
TAKUU 36 kuukautta

TILAA HETI

Nopea tilaaja saa nopean toimituksen, palautusoikeus 30 päivää!

Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset saadaan tilauspäivänä kuljetukseen! Paketit lähtevät Matkahuollon toimitukseen kohti määränpäätä noin 12.30. Koskee varastotuotteita ja arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe

Ilmainen toimitus 100€ tai yli tilauksille! Emme veloita lisähintaa vaikka tilauksesi sisältäisi kookkaita tuotteita tai useamman paketin.

Jos kuitenkin tilauksessa on 2 metriä pitkiä alumiiniprofiileja, ilmaisen toimituksen raja on 150€.

Tilaa heti niin tilauksesi saadaan nopeasti toimitukseen!