Terassivalot

Terassivalot ovat erinomainen ratkaisu tuomaan valoa omalle terassille ja pidentämään terassikautta tunnelmallisiin syysiltoihin. Verkkokauppamme monipuolisista valikoimista löydät runsaasti erilaisia LED-terassivaloja porrasvaloista ja LED-paneeleista aina valonauhoihin ja alasvaloihin. Osassa terassivaloista on myös himmennystoiminto, jonka avulla luot rentoa tunnelmaa illanistujaisiin ja terassihetkiin.

View as Ruudukko Luettelo

23 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Viihtyisä terassi ympäri vuoden - Terassivalot jokaiseen sesonkiin

Kun aurinko laskee ja ilta pimenee, terassivalot loistavat ja tuovat tunnelmaa ulkotiloihin. Valaistus tekee terassista tai parvekkeesta kodikkaan, sekä kutsuvan ja juuri siksi valaistus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ulkotilojen suunnittelussa. Muudilta löydät kattavan valikoiman terassivaloja jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Olipa kyseessä upotettavat valaisimet, roikkuvat valot tai LED-nauhat, meiltä löydät juuri oikeat valot. Laadukkaat tuotteemme ovat kestäviä ja tyylikkäitä, joiden lisäksi ne tuovat lisäarvoa ulkotiloihisi.

Upotettavat terassivalot - Uudista terassisi ilme

Upotettavat terassivalot ovat hienovarainen ja tyylikäs tapa valaista ulkotilasi. Ne luovat hienostuneen valaistuksen, joka ei häiritse silmää. Upotettavat valot ovat erityisen suosittuja modernissa arkkitehtuurissa ja ulkotilojen suunnittelussa. Kaiken lisäksi ne lisäävät arvoa ja estetiikkaa terassillesi. Muudin laadukkaat ja suosituimmat upotettavat terassivalot ovat Himmennettävä ja Suunnattava LED Alasvalo 4000K 10W, Himmennettävä LED-Alasvalo 3000K 10W IP44 ja Himmennettävä LED-Alasvalo 4000K 10W IP44. Voit säätää niiden valaistuksen voimakkuutta tarpeesi mukaan. IP44-luokitus takaa, että valaisimet ovat roiskevesisuojattuja ja sopivat ulkokäyttöön.

LED-terassivalot - Energiatehokasta valaistusta

LED-terassivalot yhdistävät tehokkuuden ja tyylin. Ne eivät ainoastaan valaise terassiasi, vaan myös lisäävät sen ulkonäköä ja viihtyisyyttä. LED-teknologia on tunnettu pitkäikäisyydestään ja energiatehokkuudestaan, joten voit nauttia ulkotilojesi valaistuksesta huoletta ja säästää samalla energiaa. Muudilta löydät laajan valikoiman LED-terassivaloja, jotka ovat suunniteltu kestämään ulkotilojen sääolosuhteet.

Roikkuvat terassivalot - Luo tunnelmaa

Roikkuvat terassivalot ovat erinomainen valinta, kun haluat lisätä valoa ja tunnelmaa terassillesi tai pihallesi helposti ja vaivattomasti. Ne ovat monikäyttöisiä, sillä ne voidaan asentaa terassin kaiteisiin, kattoon, puunoksille tai muille ulkotilojen rakenteille. Meiltä löydät suositut ja laadukkaat roikkuvat terassivalot, jotka ovat saaneet asiakkailtamme kiitosta niiden helppokäyttöisyydestä ja monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Erityisen suosittuja ovat Valoketju 5m ja Valoketju 10m, 15m, 20m. Nämä terassivalot ovat pitkiä ja sopivat erinomaisesti suurempienkin alueiden valaisemiseen.

Terassivalot seinälle - Tyylikkäät ja luovat valaistusratkaisut

Terassivalot seinälle antavat mahdollisuuden korostaa terassin arkkitehtuuria. Valojen sijoittelu seinille on luova prosessi, jossa pystyt kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja ja tyylejä. Yksi tapa on sijoittaa valot seinän ylä- tai alareunaan, joka luo pehmeän, epäsuoran valaistuksen. On myös mahdollista asentaa valot terassin seinään kiinnitettyihin kohokuvioihin tai syvennyksiin, joka luo näyttävän ja mielenkiintoisen valotehosteen. Jos terassillasi on koristekasveja tai muita koriste-elementtejä seinällä, voit sijoittaa valot niiden lähelle korostaaksesi niitä. Valon värillä ja voimakkuudella on hyvä leikkiä, mieti valitsetko lämpimämpiä tai viileämpiä sävyjä riippuen siitä, millaisen ilmapiirin haluat luoda.

Miten valita oikeat terassivalot kattoon?

Terassivalot kattoon voivat heijastaa valoa tasaisesti koko alueelle, tarjoten lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Valitsemalla oikeanlaiset kattolamput voit korostaa terassin arkkitehtuuria, luoda mielenkiintoisia valaistusefektejä ja tehdä ulkotilastasi entistä houkuttelevamman. Esimerkiksi upotetut kattospotit antavat minimalistisen ja siistin vaikutelman, kun taas roikkuvat valaisimet voivat luoda romanttisen ja viihtyisän ympäristön. Myös LED-nauhat ovat yksi vaihtoehto, ne voidaan asentaa esimerkiksi seinän ja katon liitoskohtaan.