Led valonauha RGB 12V 7,2W/m IP20 NA09

Laadukas RGB-valonauha on oivallinen valaistusratkaisu moonenlaiseen eri tilaan. NA09-mallin RGB-mallia valo luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman, olipa kyse sitten makuuhuoneesta tai teemajuhlasta.

    •Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä

    •Luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman

    •Sopii kuiviin tiloihin

    •Takuu 36 kk

Varastossa
Saatavuus: 18 kpl
SKU
NA09
39,00 € 31,45 €

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset heti postiin.Lue lisää...

Kysyttävää tuotteista, soita 020 734 8510

Tuotteilla 30 päivän palautusoikeus.Lue lisää...

RGB Led-valonauha 12V 7,2W/m IP20 High Quality Premium 12V

LED-valonauhoilla ajanmukaista ja edistyksellistä valaistusta yksinkertaisesti

LED-valonauhoilla valaiset tilasi energiatehokkaasti! Kyseessä oleva LED-nauha tuo tehoa 7.2W/metri tuottaen vaikuttavan kirkkauden. Tuotteen värilämpötila - antaa joka tilanteeseen valon luomaan tunnelmaa väreillä. Valonauhamallin käyttöjännite on 12VDC. Tässä RGB-valonauhassa on 30 lediä metrillä eli 150 lediä 5 metrillä tuomassa kirkkautta valonauha on myös Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä. RGB-valonauhan pohjaväri on valkoinen.

Valoa jokaiseen nurkkaan

NA09-valonauhan pituus on 5 metriä ja leveys 10mm. LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 10cm välein kolmen LEDin sarjoiksi, joten voit sovittaa valaistuksen helposti tilaasi. Lisäksi RGB nauhan molemmissa päissä n.18cm pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä. LED-nauha taipuu moniin tarpeisiin, ja käytännöllisyys on sen erottuva ominaisuus.

Vaivattomasti asennettava valaistusratkaisu sinulle

NA09-valonauha on suunniteltu nopeaan asennukseen. LED-valonauhan joustava rakenne mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa tiloissa. Tuotteessa valonauhan taustapuolella 3M-teippi jolla nauha kiinnitetään alustaan. Malli on erinomainen kuivien tilojen valaistukseen, kosteissa tiloissa sijoita nauha kannelliseen alumiiniprofiiliin suojaan mahdolliselta roiskevedeltä. Olipa kyseessä sitten keittiön työtaso, olohuoneen hylly tai toimiston neuvotteluhuone, tämä RGB-valonauha on valinta jokaiseen tilaan. Valonauhan IP-luokitus on IP20, mikä tekee siitä sopivan juuri kuiviin tiloihin. Erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan jopa miljoonia eri valon värejä. Kaikki RGB-LED-nauhaliittimet sopivat nauhalle.

Muudilta LEDit kaikkiin tarpeisiin

RGB-LED-nauhojen kasvavaan suosioon vaikuttavat keskeisesti laajat käyttömahdollisuudet. Niillä saadaan kätevästi ja modernisti valaistusta muun muassa luomaan rentouttavaa tunnelmaa esimerkiksi terasseille tai puutarhoihin tai lisättyä valoa vitriineihin tai hyllyihin korostamaan esineitä ja sisustusta. Muudi.fi-verkkokaupan hintamme on kilpailukykyinen ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Tuotteeseen 36 kk takuu. Valitse valonauhat valikoimastamme ja nauti laadusta ilman kompromisseja!

RGB led valonauha 36W, erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan jopa miljoonia eri valon värejä. Maalaa valolla, vaihda väriä mielesi mukaan!


• RGB LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 10cm välein kolmen LEDin sarjoiksi

 

• RGB nauhan molemmissa päissä n.18cm pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä

• RGB nauhan pohjaväri valkoinen

 

 

• RGB nauhan taustapuolella 3M teippi jolla nauha kiinnitetään alustaan

• Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB ohjaimilla ja säätimillä

 

• Tarvittava 12VDC muuntaja ostetaan erikseen

 


 

 

Käyttökohteina kuivien tilojen valaistus, kosteissa tiloissa sijoita nauha kannelliseen alumiiniprofiiliin suojaan mahdolliselta roiskevedeltä.

Kaikki RGB led nauha liittimet sopii nauhalle.

Lisätietoja
TUOTEKOODI NA09
NAUHAN KÄYTTÖJÄNNITE 12VDC
NAUHAN VÄRILÄMPÖ RGB
NAUHAN PITUUS 5 metriä
NAUHAN LEVEYS 10mm
SÄÄDETTÄVYYS Värisäädettävä ja Himmennettävä
VALON AVAUTUMISKULMA 120°
VALOVIRTA Kaikki värit päällä n. 350Lm
NAUHAN TEHO W / metri 7.2W/metri
NAUHAN SUOJAUSLUOKKA IP20
VÄRINTOISTOINDEKSI RGB
JOHTIMET 18cm
LED VALMISTAJA EPISTAR
TAKUU 36 kuukautta

TILAA HETI

Nopea tilaaja saa nopean toimituksen, palautusoikeus 30 päivää!

Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset saadaan tilauspäivänä kuljetukseen! Paketit lähtevät Matkahuollon toimitukseen kohti määränpäätä noin 12.30. Koskee varastotuotteita ja arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe

Ilmainen toimitus 100€ tai yli tilauksille! Emme veloita lisähintaa vaikka tilauksesi sisältäisi kookkaita tuotteita tai useamman paketin.

Jos kuitenkin tilauksessa on 2 metriä pitkiä alumiiniprofiileja, ilmaisen toimituksen raja on 150€.

Tilaa heti niin tilauksesi saadaan nopeasti toimitukseen!