COB Led valonauha RGB24V 17W/m IP20 NA81

Korkealaatuinen COB RGB -valonauha on käytännöllinen valaistusratkaisu useaan eri käyttökohteeseen. NA81-mallin RGB-mallia valo luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman, olipa kyse sitten olohuoneesta tai teemajuhlasta.

    •Himmennettävä ja valon väri sekä värilämpö säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä

    •Luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman

    •Sopii kuiviin tiloihin

    •Takuu 36 kk

Varastossa
Saatavuus: 5 kpl
SKU
NA81
159,90 € 128,95 €

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset heti postiin.Lue lisää...

Kysyttävää tuotteista, soita 020 734 8510

Tuotteilla 30 päivän palautusoikeus.Lue lisää...

COB RGB Led-valonauha 24V 17W/m IP20 High Quality Premium 24V

LED-valonauhoilla modernia ja vaikuttavaa valaistusta yksinkertaisesti

LED-valonauhoilla valaiset kohteet energiatehokkaasti! Kyseinen LED-nauha tuo tehoa 17W/metri tuottaen optimaalisen kirkkauden. Valonauhan värilämpötila - antaa eri tilanteisiin valon luomaan väreillä tunnelmaa. LED-nauhamallin käyttöjännite on 24VDC. Tässä LED-valonauhassa on vaikuttavat 1056 lediä metrillä eli 5280 lediä 5 metrillä tuomassa valoa valonauha on myös Himmennettävä ja valon väri sekä värilämpö säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä. RGB-valonauhan pohjaväri on valkoinen.

Valaistusta jokaiseen tilaan

NA81-valonauhan pituus on 5 metriä ja leveys 12mm. LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 2,5cm välein sarjoiksi, joten voit sovittaa valaistuksen helposti kohteeseen. Lisäksi LED-valonauhan molemmissa päissä 1,5 metriä pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä. Valonauha soveltuu moniin tarpeisiin, ja käytännöllisyys on sen merkillepantava hyöty.

Helposti asennettava valaistusratkaisu sinulle

NA81-valonauha on luotu yksinkertaiseen asennukseen. LED-valonauhan joustava rakenne mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa tiloissa. Tuotteessa valonauhan taustapuolella 3M-teippi jolla nauha kiinnitetään alustaan. Malli on loistava monenlaisten tilojen valaisuun, ja soveltuu erittäin hyvin ulkokäyttöön. Olipa kyseessä sitten keittiön työtaso, olohuoneen hylly tai toimiston neuvotteluhuone, tämä COB RGB -valonauha on valinta jokaiseen tilaan. Valonauhan IP-luokitus on IP20, mikä tekee siitä sopivan juuri kuiviin tiloihin. Tässä mallissa valo jakaantuu pisteettömästi. Erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan jopa miljoonia eri valon värejä. Tälle valonauhalle ei ole saatavana LED-nauhaliittimiä.

Muudilta valonauhat kaikkiin kohteisiin

RGB-LED-nauhojen kasvavaan suosioon vaikuttavat keskeisesti laajat käyttömahdollisuudet. Niillä saadaan helposti ja modernisti valaistusta muun muassa luomaan rentouttavaa tunnelmaa esimerkiksi tapahtumiin ja juhliin tai lisättyä valoa vitriineihin tai hyllyihin korostamaan esineitä ja sisustusta. Muudi.fi-verkkokaupan hintamme on kilpailukykyinen ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Tuotteeseen 36 kk takuu. Valitse valonauhat valikoimastamme ja nauti laadusta ilman kompromisseja!

COB RGB Led-nauhassa valo jakaantuu tasaisesti pisteettömästi.

RGB led valonauha 85W, erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan jopa miljoonia eri valon värejä. Maalaa valolla, vaihda väriä mielesi mukaan!


• COB RGB LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 2,5cm välein.

• COB RGB nauhan molemmissa päissä 1,5 metriä pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä

• COB RGB nauhan pohjaväri valkoinen

• COB RGB nauhan taustapuolella 3M teippi jolla nauha kiinnitetään alustaan

• Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB ohjaimilla ja säätimillä

• Tarvittava 24VDC muuntaja sekä ohjain ostetaan erikseen

 


 

 

Käyttökohteina kuivien tilojen valaistus, kosteissa tiloissa sijoita nauha kannelliseen alumiiniprofiiliin suojaan mahdolliselta roiskevedeltä.

Tälle nauhatyypille meiltä ei löydy liittimiä.

Lisätietoja
TUOTEKOODI NA81
NAUHAN KÄYTTÖJÄNNITE 24VDC
NAUHAN VÄRILÄMPÖ RGB
NAUHAN PITUUS 5 metriä
NAUHAN LEVEYS 12mm
SÄÄDETTÄVYYS Värisäädettävä ja Himmennettävä
VALON AVAUTUMISKULMA 120°
VALOVIRTA Kaikki värit päällä n. 700Lm
NAUHAN TEHO W / metri 17W/metri
NAUHAN SUOJAUSLUOKKA IP20
VÄRINTOISTOINDEKSI RGB
JOHTIMET 2 x 1,5 metriä
LED VALMISTAJA EPISTAR
TAKUU 36 kuukautta

TILAA HETI

Nopea tilaaja saa nopean toimituksen, palautusoikeus 30 päivää!

Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset saadaan tilauspäivänä kuljetukseen! Paketit lähtevät Matkahuollon toimitukseen kohti määränpäätä noin 12.30. Koskee varastotuotteita ja arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe

Ilmainen toimitus 100€ tai yli tilauksille! Emme veloita lisähintaa vaikka tilauksesi sisältäisi kookkaita tuotteita tai useamman paketin.

Jos kuitenkin tilauksessa on 2 metriä pitkiä alumiiniprofiileja, ilmaisen toimituksen raja on 150€.

Tilaa heti niin tilauksesi saadaan nopeasti toimitukseen!