LED-pihavalot

Laadukkaat LED-pihavalot kattavasta valikoimasta. Laadukkaalla LEDillä varustetut pihavalot tarjoavat jokaiseen pihapiiriin tyylikästä ja käytännöllistä valaistusta. Itse valaisimet eivät herätä huomiota, vaan ne voidaan kätkeä helposti piiloon katseilta. LED pihavaloja voidaan asentaa esimerkiksi tiiviiseen alakattoon, seinille, huvimajalle tai vaikkapa erilaisten katosten alle.

Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa omasi!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 74

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Pihavalojen valikoimassa on useita eri vaihtoehtoja pihan valaistukseen. Aina valonheittimistä, joilla valaistaan kasvit, julkisivut ja käytännössä mitä vain, terassivaloihin sekä vedenkestäviin led-nauhoihin ym. Pihavalot eroavat sisällä käytettävistä valoista siinä, että pihavalaisimet kestävät pääsääntöisesti vettä tai roiskeita. Jotta voidaan määrittää riittävä vedenkesto pihalla oleville valoille, on syytä tutustua pihavalojen IP-luokitukseen. IP-luokituksesta lyhyesti: pihavaloissa on tyypillisesti vähintään IP23 luokitus. Mikäli pihavalot eivät ole katon suojassa, niin lähtökohtaisesti tällöin tulee valita vähintään IP44 luokituksen omaavia valaisimia. 

Kosteudenkeston lisäksi valitessa pihavaloja on syytä kiinnittää huomiota haluttuun tunnelmaan sekä käyttökohteisiin. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi pihalle asennettavat valonheittimet, joilla valaiset pihapiirin näyttävästi sekä helposti. Tutustu näyttäviin valonheittimiin.

Löytyykö pihalta terassi joka on jäänyt pimentoon tai kaipaa valaistusta? Tutustu terassivaloihimme joilla luot unohtumattomat terassivalaistukset tai katokseen asennettaviin valaisimiin.

Tutustu myös erittäin suosittuihin led nauhoihimme joita voidaan mahdollisuuksien mukaan asentaa myös ulkotiloihin. 

Pihavalot seinään tai maahan

Valikoimastamme löydät seinään ja maahan asennettavia pihavaloja. Valaise esimerkiksi sisääntulo tai rakennuksen julkisivu helposti seinään asennettavien pihavalojen avulla. Seinään asennettavat valot sopivat loistavasti valaisemaan ulko-ovea ja mahdollistavat avainreiän löytymisen myös pimeinä vuodenaikoina. 

Maahan asennettavat pihavalot puolestaan sopivat esimerkiksi kasvien valaisuun, valaisemaan kulkuväyliä tai pihan eri tasoja tai esimerkiksi maahan asennettavien valonheittimien avulla pystytään luomaan näyttäviä julkisivuja.  Valikoimassamme on useita eri vaihtoehtoja maahan asennettavien pihavalojen osalta joten tutustu koko valikoimaamme. 

LED-pihavalot heti varastosta

Hanki energiatehokkaat ja valaisevat LED-pihavalot omalle pihallesi - meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia seinä- ja tolppavalaisimia sekä valonheittimiä ja porrasvaloja. Kun siis kaipaat laadukkaita LED-pihavaloja edullisesti, tutustu tarjontaamme ja tee oma tilauksesi turvallisesti verkkokauppamme kautta.