LED-pihavalot

Valikoimistamme löydät laadukkaat LED-pihavalot ja ulkovalot. Laadukkaalla LEDillä varustetut pihavalot tarjoavat jokaiseen pihapiiriin tyylikästä ja käytännöllistä valaistusta. Itse valaisimet eivät herätä huomiota, vaan ne voidaan kätkeä helposti piiloon katseilta. LED ulkovaloja kun voidaan asentaa esimerkiksi tiiviiseen alakattoon, seinille, huvimajalle tai vaikkapa erilaisten katosten alle.

Tutustu näyttäviin valonheittimiin joita voit halutessasi ohjailla etänä. Terassivaloihimme joilla luot unohtumattomat terassivalaistukset tai katokseen asennettaviin valaisimiin. Piha- tai ulkovaloja valitessasi on syytä ottaa huomioon haluttu tunnelma, valojen riittävä kosteuden kesto IP luokituksen avulla sekä käyttökohde. Lue tästä lisää valojen IP-luokituksesta.

Ulkona käytettävissä pihavaloissa on tyypillisesti vähintään IP23 luokitus. Mikäli pihavalot eivät ole katon suojassa, niin lähtökohtaisesti tällöin tulee valita vähintään IP44 luokituksen omaavia valaisimia. 

Tutustu myös erittäin suosittuihin led nauhoihimme joita voidaan mahdollisuuksien mukaan asentaa myös ulkotiloihin. 

LED-ulkovalot heti varastosta

Hanki meiltä energiatehokkaat ja valaisevat LED-ulkovalot omalle pihallesi - meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia seinä- ja tolppavalaisimia sekä valonheittimiä ja porrasvaloja. Kun siis kaipaat laadukkaita LED-ulkovaloja edullisesti, tutustu tarjontaamme ja tee oma tilauksesi turvallisesti verkkokauppamme kautta.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 71

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu