RGB+CCT led-nauhat

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

High Quality Premium 24V väriä ja värilämpöä vaihtavat 12mm levyiset RGB+CCT -led nauhat. Nauhoja saatavilla 24V käyttöjännitteellä.


RGB+CCT led nauhan yksi led sisältääkin viisi erikseen säädettävää lediä viidellä eri värillä:

• punainen

• vihreä

• sininen

• lämmin valkoinen 3000K

• kylmä valkoinen 6500K

Voit esim ottaa kaikki värit pois päältä ja jättää 3000 ja 6500K värit päälle, näillä kahdella sävyllä voit säätää vaikkapa 4000K valon tai mitä tahansa valoa välillä 3000-6500K. Tai jätät päälle pelkästään vaikkapa 3000K valon sävyn. Lisäksi käytössäsi on värivalot joita voi käyttää yhdessä tai erikseen 3000-6500K sävyjen kanssa. Joten tällä tekniikalla saadaan huomattavasti enemmän värejä aikaan kuin vaikkapa perinteisellä rgb led nauhalla.


Kytkentäperiaate: Vastaanottimeen kytketään rgb+cct nauha, vastaanottimen toiseen päähän kytkentään muuntaja. Eli vastaanotin on  toisiopuolella muuntajan ja ledin välissä. Vastaanotinta sitten ohjataan langattomalla säätimellä.


RGB+CCT led nauha sisältää 16 miljoonaa eri väriä, vastaanottimesta ja säätimestä riippuu mitä värejä saat nauhasta irti. Jos ohjauslaitteesi on roskaa, valojen säätämisestä ei tule mitään näin monimutkaisella nauhalla. Onneksi MiLight on kehittänyt erinomaiset säätimet RGB+CCT led nauhalle. Vastaanottimeksi KO70 tai KO68, näille on saatavilla useita eri langattomia säätimiä joiden käyttö on helppoa ja selkeää.