Himmennettävä Push Dim ja DALI

View as Ruudukko Luettelo

14 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Painonapilla himmennettävä muuntaja toimii suoraan kalustesarjasi tavallisella jousipalautteisella seinäkytkimellä, minkäänlaista erillistä himmennintä ei tarvita.

Myös DALI yhteensopivia malleja.


Ohjaus: Lyhyellä painalluksella valot syttyy, toisella lyhyellä painalluksella valot sammuu. Pitkällä painalluksella valo himmenee ja voit pysäyttää himmennyksen haluamaasi kohtaan, toisella pitkällä painalluksella valo kirkastuu edellisestä himmennyskohdasta. Kun valon sammuttaa lyhyellä painalluksella, himmennystaso jää tietenkin muistiin seuraavaa sytytyskertaa varten.


Ohjaussignaalit tulevat minkä tahansa kalustesarjan (esimerkiksi Exxact, Jussi, Impressivo, jne.) jousipalautteisesta kytkimestä muuntajalle, ja kytkin himmentää valaisinta. Painonappitoimiset muuntajat soveltuu käytettäväksi minkä tahansa kalustesarjan jousipalautteisen kytkimen kanssa.


Painonappitoimisen himmentimen etuna se että kun tavallinen rullahimmennin vaatii yhden jakorasian, yhteen jakorasiaan saa painonappikytkennöillä kolme himmennintä kun käytetään 3 osaista kytkintä 1+1+1. Näin vältytään pitkiltä himmennysrivistöiltä seinillä jos tilaan tulee usea erikseen himmennettävä led valoryhmä.

Muuntajat käy myös käytäväkytkentään, porraskytkentään, 6+6 kytkin kytkentä. Muuntajaa voi siten ohjata kahdella painonapilla esim käytävissä tai portaissa tai minne vaan kaksi kytkintä halutaan.


Painonappitoimiset led virtalähteet soveltuu Muudin kaikille himmennettäville 12VDC tai 24VDC led valoille.