Keittiön valaistus

Kun on aika päättää, millainen led valaistus keittiöön halutaan, on tarjolla useita eri vaihtoehtoja. Toivottua tunnelmaa kun onnistutaan muokkaamaan erilaisten valaisinten sekä värilämpötilojen avulla. Keittiöissä suosituimpia ovat esimerkiksi led spotit sekä led-nauhat. Valoihin voi myös halutessaan valita asteittaisen himmennyksen. Keittiön valaistus kannattaa myös suunnitella hyvin jo ennen valaisinten hankintaa. Varsinkin ledien sijoittelua kannattaa pohtia - valaisimet voidaan asettaa valaisemaan kohdennetusti esimerkiksi työtasoja, hyllyjä, välitilaa tai muita vastaavia korostettavia kohteita.

View as Ruudukko Luettelo

29 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Keittiön välitilan tai työtason valaistus

Välitilan valaistus onnistuu esimerkiksi kaapistojen alle asennettavien led-nauhojen avulla. Samalla voidaan valaista myös työtasoja kuitenkaan rasittamatta käyttäjän silmiä. Led-nauha on vain yksi vaihtoehdoista välitilan tai työtason valaistukseen, myös esimerkiksi kaapistoihin asennettavat alasvalot pystyvät valaisemaan sekä keittön välitilan, että työtason. 

Etsitpä mitä tahansa LED-valoja keittiön valaistukseen suosittelemme tutustumaan kattavaan valikoimaamme ja tilaamaan omasi jo tänään!

Lisää tietoa keittiö-valaistuksesta