Led-valaisimet

LED-valot erilaisiin tarpeisiin suoraan verkkokaupastamme! Tilaa omasi kätevästi netistä.

LED-valot kaikkiin kohteisiin

LED-valaisimet tarjoavat moderneja ja energiatehokkaita valaistusratkaisuja jokaiseen tilaan. Tutustu laajaan valikoimaamme, joka kattaa LED-spotit, alasvalot ja paneelit eri tyyleissä ja kokoluokissa. Meiltä löydät myös himmentimet valaistuksen säätöön, sekä erikoisvalaisimet kuten LED-porrasvalot, seinävalaisimet ja valokuidut. Älä unohda tutustua myös ulkokäyttöön soveltuviin LED-pihavaloihin. Tilaa LED-valaisimet netistä helposti, nopeasti ja edullisesti. Verkkokauppamme palvelee kaikkia asiakasryhmiämme! Nopea toimitus ja edulliset hinnat.

Valitse tarpeisiisi sopivat led-ratkaisut kattavasta valikoimasta:

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 387

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

LED-valaisimet - Kodin valaistuksen moderni ja kestävä ratkaisu

LED-valaisimet ovat tunnettuja pitkästä käyttöiästään, energiatehokkuudestaan ja monipuolisista käyttömahdollisuuksistaan. Valaistus on paljon enemmän kuin pelkkä tapa karkoittaa pimeys. Se voi luoda tunnelmaa, korostaa yksityiskohtia ja parantaa tilan toiminnallisuutta. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan vain parasta. Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan LED-valaistus ratkaisun ja asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua jokaisessa vaiheessa.

LED-valaisimet kattoon sisustuksen kruununa

Kun haluat tuoda tilaasi tyylikkyyttä ja modernia otetta, LED-valaisimet kattoon ovat erinomainen vaihtoehto. Ne jakavat valoa tasaisesti ja luovat miellyttävän ilmapiirin erilaisiin tiloihin, kuten olohuoneeseen, keittiöön tai toimistotilaan. Erilaiset muodot ja tyylit, kuten upotetut valaisimet ja spottivalot, tarjoavat rajattomat mahdollisuudet sisustuksen ja valaistuksen yhdistämiseen. Lisäksi LED-valaisimet ovat usein ohjelmoitavia ja säädettäviä, jolloin voit muuttaa valon väriä ja kirkkautta sopimaan tilan tunnelmaan. Panosta LED-valaisimiin kattoon ja huomaat, kuinka ne nostavat tilasi ilmettä uudelle tasolle.

Upotettavat LED-valaisimet ylelliseen valaistukseen

Erityisesti uima-altaisiin, suihkulähteisiin ja muihin vesialtaisiin suunnitellut upotettavat LED-valaisimet ovat loistava tapa lisätä ylellisyyttä ja visuaalista vetovoimaa. Vedenkestävän rakenteensa ansiosta ne ovat ihanteellisia asennettavaksi suoraan veden alle, jolloin ne luovat maagisen hehkun ja kiehtovan ilmapiirin. LED-valaisimet eivät ainoastaan valaise ympäristöä, vaan myös korostavat veden liikkeitä ja luovat syvyyttä. Olipa kyse sitten illanvietosta altaalla, rentouttavasta kylvystä tai puutarhasta vesielementeillä, upotettavat LED-valaisimet tarjoavat sekä käytännöllisyyttä, että tyylikkyyttä, joka tekee tilasta entistä kutsuvamman.

12v LED-valaisimet monipuolisiin valaistus tarpeisiin

12V LED-valaisimet ovat sopiva valinta, kun tarve on pienjännitteiselle, tehokkaalle ja joustavalle valaistusratkaisulle. Nämä valaisimet käyttävät vain 12 voltin jännitettä, joka tekee niistä erityisen turvallisia ja energiatehokkaita. 12V järjestelmä on ihanteellinen esimerkiksi asuntovaunuille, mökeille ja muille paikoille, joissa on käytössä rajallinen tai vaihteleva virtalähde. Myös pihan valaistuksessa 12V LED-valaisimet ovat suosittu vaihtoehto, sillä ne ovat turvallisia sateen ja kosteuden keskellä, sekä helppoja asentaa ilman, että tarvitsee huolehtia korkean jännitteen riskeistä.

LED-valaisimet keittiöön viimeistelemään sisustuksen

LED-valaisimet keittiöön ovat avain sen toimivuuteen ja viihtyisyyteen. Erityisesti työtasojen ja kaappien alle asennettavat LED-valaisimet tuovat selkeyttä ja tarkkuutta ruoanlaittoon, samalla kun ne luovat syvyyttä ja lämpöä tilaan. Myös saarekkeiden ja ruokapöytien ylle ripustetut LED-valaisimet ovat katseenvangitsijoita. Monissa LED-valaisimissa on myös himmennystoiminto, joka mahdollistaa valaistuksen säätämisen tarpeen mukaan.

LED-valaisimet ulos turvallisuuden ja tunnelman luomiseen

LED-valaisimet ulos ovat täydellinen vaihtoehto, kun haluat muuntaa ulkotilasi kutsuvaksi ja toimivaksi ympäristöksi. Ulkotiloissa valaistus on keskeinen elementti, joka parantaa turvallisuutta ja luo tunnelmaa erilaisiin tilaisuuksiin. Polkujen, porttien ja sisäänkäyntien varustaminen LED-valaisimilla auttaa ohjaamaan kulkemista pimeällä ja lisäämään turvallisuutta. Toisaalta terassin, parvekkeen tai puutarhan varustaminen LED-valaisimilla luo ihanteellisen ympäristön illanviettoihin ja rentoutumiseen. LED-valaisimissa ulkokäyttöön on huomioitu kestävyys sään vaihteluita vastaan ja ne on suunniteltu kestämään sekä sadetta, että pakkasta.