View as Ruudukko Luettelo

17 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Tilaa led-seinävalaisimet suoraan maahantuojalta ja säästä!

Maahantuomme ja myymme led-valoja sekä tarvikkeita ilman kustannuksia aiheuttavia välikäsiä. Jos haluat säästää myös postikuluissa niin tilaa 100€ tai yli jolloin saat ilmaiset postikulut. Jos puolestaan tilaat yli 150€ saat ilmaisen postituksen kotiovellesi asti! Tilaa siis kerralla kaikki tarvittavat led-seinävalaisimet sekä muut tarvittavat valaisimet ja säästä samalla.

LED-seinävalaisimet

Led valot seinään 

Valikoimastamme löydät erilaiset ja käytännölliset led valot seinään eli LED-seinävalaisimet niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Ledien avulla korvaat kätevästi jo poistuneet hehkulamput sekä niihin sopivat valaisimet ja säästät samalla sähköä. Ympäristö sekä lompakko kiittävät vähentyneestä sähkönkulutuksesta. 

LED-seinävaloja löytyy paljon erilaisia, ja niitä voidaan käyttää monipuolisesti myös muissa tarkoituksissa kuin lukuvaloina. Seinävalaisimien avulla voidaan mahdollisuuksien mukaan korvata muuta valaistusta tai luoda luoda tunnelmaa valaisemalla seinät näyttävästi. Valikoimastamme löydät mm. seinälle asennettavat kuutiovalaisimet, jotka tarjoavat näyttävää epäsuoraa valaistusta seinälle sekä mahdollisuuksien mukaan jopa kattoon asti.

Led-seinävaloja voidaan käyttää monipuolisesti kodin eri tiloissa 

Led-seinävalaisimia voidaan käyttää monipuolisesti kodin eri tiloissa kuten olohuoneessa, makuuhuoneessa, työhuoneessa, käytävillä, keittiössä sekä myös ulkotiloissa. Pohdittaessa seinävalaisimien sijoittelua ja asennusta kannattaa ottaa huomioon tilan muut elementit sekä tilan käyttötarkoitus. Ovatko LED-seinävalot tilan pääasialliset valonlähteet, käytetäänkö näitä vain lukuvaloina vai ovatko nämä mukana luomassa tunnelmavalaistusta tai jotain muuta. Epäsuoraa valaistusta saadaan kodin seinille myös esimerkiksi led-valonauhojen avulla. 

Tutustu myös led-porrasvalaisimiin sekä led-sisävaloihin, jossa voit tutustua eri led-valoihimme huoneiden mukaisesti.