Led-spotit

Verkkokauppamme valikoimista löydät laadukkaat ja energiatehokkaat LED-spotit, toiselta nimeltään LED-kohdevalot aina kilpailukykyisin hinnoin. LED-spotti luo tunnelmallista kohdevaloa kapeammalla valokeilalla, lisäksi monissa LED-spoteissa on erikseen himmennysmahdollisuus. Valikoimastamme löydät IP44 luokituksen omaavia kohdevaloja, moderneja modulaarisia kohdevaloja sekä paljon muita! Tutustu laajaan tarjontaamme ja tilaa LED-spottivalot eli LED-kohdevalot meiltä! Saat tuotteet nopeasti ja luotettavasti perille toimitettuna.


LED-kohdevalot sopivat erityisesti yleisvalaistukseen, tunnelmavalaistukseen sekä kohdevalaistukseen. Kohdevalolla valaistukseen saadaan kodikkuutta ja valoisuutta sekä lattiatasoon saadaan näin enemmän valoa kuin muilla valaistusratkaisuilla. 

Lue myös artikkelistamme kuinka led-spotit eroavat led-alasvaloista.

Pohtiessasi LED-kohdevalojen upotussyvyyttä, laske yhteen katon sisällä oleva tyhjä tila sekä kattomateriaalin paksuus, esimerkiksi: koolaus 50mm, paneeli 13mm, tyhjää tilaa on yhteensä 63mm. Jos puolestaan mietit valojen IP-luokituksia eli vedenkestävyyttä niin tutustu IP-luokitus sivuumme, jossa kerromme lisää valojen IP-luokituksesta.


Tilaa enemmän ja säästä! Jos tilaat LED-spotteja tai muita tuotteitamme yli 100€ arvosta saat ilmaisen postituksen. Jos tilaat yli 150€ lähetämme tuotteet kotiovellesi asti ilmaiseksi!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 42

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu