Led-spotit

LED-kohdevalot sopivat erityisesti yleisvalaistukseen, tunnelmavalaistukseen sekä kohdevalaistukseen. Kohdevalolla valaistukseen saadaan kodikkuutta ja valoisuutta sekä lattiatasoon saadaan näin enemmän valoa kuin muilla valaistusratkaisuilla. Lisää tietoja sivun alareunassa. 

Tutustu myös blogissamme led spottien ja led valonauhojen eroavaisuuksiin sekä eri käyttötarkoituksiin.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 37

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Verkkokauppamme valikoimista löydät laadukkaat ja energiatehokkaat LED-spotit, toiselta nimeltään LED-kohdevalot, aina kilpailukykyisin hinnoin. LED-spotti luo tunnelmallista kohdevaloa kapeammalla valokeilalla, lisäksi monissa LED-spoteissa on erikseen himmennysmahdollisuus. Valikoimastamme löydät IP44 luokituksen omaavia kohdevaloja, moderneja modulaarisia kohdevaloja sekä paljon muita! Tutustu laajaan tarjontaamme ja tilaa LED-spottivalot eli LED-kohdevalot meiltä! Saat tuotteet nopeasti ja luotettavasti perille toimitettuna.


Upotettavat spottivalot sopivat erityisesti kodin sisustuksen yksityiskohtien korostamiseen, esimerkiksi takan, seinän tekstuurien tai taideteosten esiintuomiseksi. Vinoon kattoon sopii hyvin asenettavaksi suunnattava Led spottivalaisin. 

Valitse Spottivalot käyttökohteen mukaan. Valon iso avutumiskulma, 60°, sopii yleisvalaistukseksi erityisesti korkeissa tiloissa. Matalempiin tiloihin paremman yleisvalaistuksen saa laajemman avautumiskulman alasvaloilla, 90° tai enemmän. Pienempi avautumiskulma, 36° ja 38°, sopivat tunnelmavalaistukseksi ja huoneen erillisten yksityiskohtien korostamikseksi. 


Lue myös artikkelistamme kuinka led-spotit eroavat led-alasvaloista.

Pohtiessasi LED-kohdevalojen upotussyvyyttä, laske yhteen katon sisällä oleva tyhjä tila sekä kattomateriaalin paksuus, esimerkiksi: koolaus 50mm, paneeli 13mm, tyhjää tilaa on yhteensä 63mm. Jos puolestaan mietit valojen IP-luokituksia eli vedenkestävyyttä niin tutustu IP-luokitus sivuumme, jossa kerromme lisää valojen IP-luokituksesta.


Tilaa enemmän ja säästä! Jos tilaat LED-spotteja tai muita tuotteitamme yli 100€ arvosta saat ilmaisen toimituksen. Jos tilaat yli 150€ lähetämme tuotteet kotiovellesi asti ilmaiseksi!