LED-ulkovalot

Led ulkovalot valaisevat pihapiirin, rakennusten julkisivut sekä työmaat erittäin tehokkaasti, energiaa säästäen. Olipa etsinnässä sitten terassivalo, porrasvalo, valonauha, valonheitin tai led valopaneeli, vesitiiviit ja sään kestävät valaisimet kaikkiin olosuhteisiin ja käyttökohteisiin löydät Muudi verkkokaupan laajasta valikoimasta! Useimmissa valoissa mukana on myös värilämmönsäätö, etäohjain tai himmennys sekä muita käyttökokemusta parantavia ja asennusta helpottavia ominaisuuksia. Tutustu siis sinäkin tuotteisiimme, valitse omat suosikkisi ja tilaa ulkovalaisimet nopeasti suoraan kotiovelle toimitettuna jo tänään!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 48

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Ulkovalot - Pihan valaistus uudelle tasolle

Kun etsit laadukkaita ja monipuolisia ulkovaloja, Muudi on oikea osoite. Meidän valikoimastamme löydät huippuvalikoiman ulkovaloja jokaiseen tarpeeseen. Olipa kyseessä sitten tunnelmallinen valaistus terassille tai tehokas valonheitin pihalle, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Valikoimassamme on laaja valikoima ulkovalaisimia, kuten valonheittimiä, seinävalaisimia ja pylväitä, jotka sopivat täydellisesti niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin.

Ulkovalot seinään - Muudin suosituimmat valinnat

Ulkovalot seinään ovat erinomainen tapa valaista ulkotiloja. Ne ovat myös erittäin käytännöllisiä esimerkiksi ovien, terassien ja käytävien valaisemiseen. Muudin suosituimpiin seinävalaisimiin kuuluvat LED-Seinävalaisin 8W 3000K ja LED-Seinävalaisin 8W 4000K, jotka ovat erinomaisia valintoja, kun etsit energiatehokasta ja kirkasta valoa. Lisäksi Seinävalaisin Niko on erityisen suosittu vaihtoehto niille, jotka hakevat perinteisempää muotoilua. Kaikki nämä ulkovalot seinään ovat laadukkaita ja helppoja asentaa.

LED-ulkovalot - Energiatehokkuutta ja tyyliä

LED-ulkovalot ovat energiatehokkaita ja kestäviä valaisimia, jotka ovat vallanneet markkinat viime vuosina. Ne tarjoavat erinomaista valaistusta, kun haluat tuoda ulkotiloihisi tyylikkyyttä ja toimivuutta. LED-valot ovat tunnettuja pitkäikäisyydestään ja pienestä energiankulutuksestaan, jotka tekevät niistä ympäristöystävällisen valaistusvaihtoehdon. Lisäksi ne tarjoavat tasaisen ja miellyttävän valon, joka ei aiheuta häikäisyä. LED-ulkovalot sopivat erilaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten puutarhan, pihan tai rakennuksen valaiseminen. Valitsemalla LED-valaistuksen voit nauttia korkealaatuisesta valosta, joka kestää vuosikausia ja auttaa sinua säästämään energiaa ja kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Ulkovalot terassille - Luo viihtyisät ja kutsuvat tilat

Terassin tunnelmaa ja toimivuutta voi korostaa oikeilla valaistus ratkaisuilla, jotka voivat tehdä terassista viihtyisän paikan rentoutumiseen, ystävien tapaamiseen tai vaikkapa illalliselle ulkona. Suosittelemme asiakkaitamme tutustumaan KUBO Seinälamppuun ja Puutarhapallo kiveen. Nämä kaksi valaisinta ovat täydellisiä terassin valaisemiseen. Niiden moderni muotoilu ja laadukkaat materiaalit takaavat, että ne toimivat moitteettomasti vuodesta toiseen.

Ulkovalo valonheitin - Tehokasta valaistusta

Valonheittimet ovat erinomainen valinta, kun haluat valaista suurempia alueita tehokkaasti. Ulkovalo valonheitin ei ainoastaan valaise kohdettaan kirkkaasti, vaan se voi myös korostaa tiettyjä arkkitehtuurin tai maiseman piirteitä. Yksi valonheittimien merkittävistä ominaisuuksista on niiden kyky tuottaa jopa 16 miljoonaa eri värisävyä. Lisäksi niillä voidaan saavuttaa perinteisiä valkoisia tai lämpimiä valkoisia sävyjä, jotka tekevät niistä erittäin monipuolisen valaistusratkaisun. Muudin valikoimasta löytyvät suosituimmat valoheittimet, kuten Valonheitin Wall Washer RGB+CCT 24W, DMX Wall Washer RGBW 72W ja DMX Valonheitin RGB+CCT 50W. Nämä valonheittimet tarjoavat huippuluokan valaistustehon, sekä laajan värivalikoiman ulkotilojen korostamiseen.

Ulkovalo pylväs - Kohti valaistua pihaa

Kun haluat lisätä pihallesi tai puutarhaasi tyyliä, ulkovalo pylväs on erinomainen valinta. Se on käytännöllinen valaistusratkaisu, sekä esteettinen elementti. Puutarhavalaisin Niko ja Puutarhavalaisin Malibu ovat asiakkaidemme suosiossa. Niko edustaa perinteistä ja kestävää muotoilua, kun taas Malibu tuo modernia otetta ja nykyaikaista designia ulkotilaasi. Molemmat valaisimet ovat näyttäviä ja ne ovat suunniteltu kestämään sääolosuhteita pitkään.