Himmennettävät alasvalot

LED ALASVALOT 

Kaikki valaisin mallit himmennettävissä, himmennyksen mahdollistaa hintaan sisältyvä TRIAC himmennettävä virtalähde. Lisätietoja sivun alalaidassa.

View as Ruudukko Luettelo

19 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Kun mietit valaisimen upotussyvyyttä, laske yhteen katon sisällä oleva tyhjä tila sekä kattomateriaalin paksuus, esim: Koolaus 50mm, paneeli 13mm, tyhjää tilaa on tällöin 63mm


Himmennys toteutetaan joko perinteisellä seinärullalla tai Triac himmennettäviin malleihin saadaan helposti rakennettua myös kaukosäätöinen langaton himmennys. Langattomaan himmennykseen suosittelemme himmennintä RW50.

Jos kaivataan painonappihimmenystä kalustesarjasi kytkimillä, sekin toteutetaan helposti RW50 himmentimen avulla.


Hyvä nyrkkisääntö hyvälle ja vaihtelevalle valaistukselle on yksinkertainen: Kattoon keskeisesti sijoitetut 90-120° alasvalot yleisvaloksi kodinhoitohuoneeseen ja vastaaviin toisarvoisiin tiloihin. Olohuoneet ja oleskelutilat valaistaan spoteilla miellyttävämmän ja tehokkaamman valaisun takia ( ajatteleppa loisteputket olohuoneessa, laajan valon avautumiskulman alasvalot on hiukan vastaavia ). Seinien vierustalle ja kohdevalaisuun myös led spotteja tai led nauhaa, esimerkiksi yksiväristä nauhaa, kelvinsäädettävää tai vaikkapa rgbw värinauhoja.

Moni tekee koko talon valaisun alasvaloilla, mutta tällöin käytetään myös paljon led spotteja jolloin vältytään toimistomaiselta tunnelmalta.