Himmennettävät led-muuntajat

Muuntajat on jaettu omiin kategorioihin himmennystekniikan mukaan. Sivun alareunasssa lisää tietoa eri himmennystekniikoista.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 73

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Triac himmennettävät virtalähteet

Kategoriasta löydät sekä 12V että 24V muuntajat.

Triac himmennys tehdään yleensä rullasäätimellä. Himmentimeltä syöttö suoraan muuntajalle, mitään erityisiä himmennyskaapeleita ei tarvita. Himmennin toimii yleensä myös katkaisijana. Vanhat rullahimmentimet eivät kuitenkaan yleensä toimi ledvalojen kanssa. Yleensä parhaiten toimiviksi rullahimmentimiksi olemme havainneet meidän omat KO66 ja SM07 mallit.

Triac himmennettäviä muuntajia voidaan ohjata haluttaessa myös langattomasti, jolloin tarvitaan RF himmennin, esim. RW50 tai MB50

Tämän kategorian virtalähteet tarkoitettu pääosin led-nauhoille, moduuleille ja muille tasajännitevaloille (constant voltage). Löydät muut Triac himmennettävät virtalähteet, jotka sopivat esim. alasvaloille (Constant current) omasta kategoriastaan, LED-VALAISIMET->LED DRIVERIT->Triac himmennettävät.

RF himmennettävät virtalähteet

Kategoriasta löydät sekä 12V että 24V muuntajat.

RF himmennettäviä muuntajia ohjataan langattomasti. Muuntaja tarvitsee tietysti 230VAC syötön, mutta himmennyksen ohjaukseen ei tarvita johtoja. RF himmennettävällä muuntajalla valon ohjaus onnistuu useammasta eri paikasta, esim. käytävän molemmista päistä, ilman hankalia johdotuksia. RW-sarjan muuntajat sopivat sekä yksiväristen että värillisten ledien ohjaamiseen riippuen käytettävästä kaukosäätimestä. Tässä linkit RW-sarjan säätimiin: yksivärisäätimet, värilämpösäätimet, RGBW-säätimet

Muudilta löytyy suuri valikoima eri tehoisia langattomasti ohjattavia RF muuntajia. 

Push Dim & Dali himmennettävät virtalähteet

Kategoriasta löydät 12V ja 24V muuntajat, joissa ohjaustapana sekä Push Dim että Dali ohjaus.

Push-Dim himmennettävät muuntajat tarvitsevat jatkuvan syötön muuntajalle ja rasialta tuleva johto antaa vain signaalin joko päälle/pois tai himmennys. Push Dim toimintoa ohjataan tavallisella katkaisijalla, johon on asennettu palautusjousi. Push Dim on käyttökelpoinen ratkaisu, jos samaa muuntajaa halutaan käyttää useasta eri paikasta, esim porraskäytävät. Valon tason muisti on muuntajassa.

Tämän kategorian virtalähteet tarkoitettu pääosin led-nauhoille, moduuleille ja muille tasajännitevaloille (constant voltage). Löydät muut Push Dim himmennettävät virtalähteet, jotka sopivat esim. alasvaloille (Constant current) omasta kategoriastaan: LED-VALAISIMET->LED DRIVERIT->Push Dim

Dali himmennettävät virtalähteet

Kategoriasta löydät Dali ohjattavat 12V ja 24V muuntajat.

Dali ohajus vaatii oman Dali väylän valon ohjaukseen. Dali ohjaus on hyvä ratkaisu esimerkiksi kaupoissa sekä muissa julkisissa tiloissa, joissa on paljon ohjattavia valopisteitä. Yksityiskäytössä Dali ohjaus ei ole paras vaihtoehto. 

0/1-10V himmennettävät virtalähteet

Kategoriasta löydät sekä 12V että 24V 0/1-10V himmennettävät muuntajat.

Himmennyksen ohjaus vaatii oman johdotuksen. 1-10V himmennys on käyttökelpoisin kohteissa, joissa halutaan säätää sopiva valaistustaso, niin että himmennystä ei ole tarkoitus säätää jatkuvasti. Esim. led-nauha lauteiden alla tai vitriinivalaistus. Kirkkauden esisäätö on kätevä tehdä muuntajaan kytketyllä potikalla DD11.

ZigBee himmennettävät virtalähteet

Muuntajat joita ohjataan ZigBee protokollan ohjaimilla tai ZigBee sillan avulla, puhelimen sovelluksella.  Esim. Philips Hue,  Miboxer Zigbee, Ikea Tradfri tai muu Zigbee 3.0 yhteensopiva systeemi.