Led-nauha vesitiivis 12V

Suojausluokat IP65 ja IP68:

IP68 led nauha suorakaiteen mallisessa silikoniletkussa joka vielä täytetty silikonilla. Tuplasuojaus, silikoniletku täytetty silikonilla. Saunaan laudetasolle, ulkokäyttöön, kestää myös veteen upottamisen. IP65 nauha pinnoitettu ainoastaan etupuoleltaan silikonikerroksella.

Etsitkö led-nauhaa ulkokäyttöön? Tutustu artikkeliimme kuinka valita oikeanlainen led-valonauha ulkokäyttöön.

View as Ruudukko Luettelo

17 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

High Quality Premium 12V led-nauhat ulkokäyttöön ja kosteisiin tiloihin. Kosteaan tai ulkotilaan asennettavat led-nauhat joissa on parhaat ledit ja komponentit takaamassa nauhoille pitkän eliniän. Kuparijohteen paksuus on 2.0 oz. Kaikki mallit ovat himmennettäviä ulkokäyttöön tai kosteisiin tiloihin sopivia led-nauhoja.

24V käyttöjännitteellä olevat vesitiiviit led-nauhat löydät omasta kategoriastaan.


Led valonauhojen värisävyt, värilämpö:

  • 3500K Lämmin Valkoinen (Warm White). Lämmin tunnelmaista valoa.
  • 4500K Valkoinen (Natural White). Luonnollisen Valkoista valoa.

(Vesitiiviiviiden led nauhojen värilämpö on hieman kylmempää kuin kuivatilan nauhoissa, syynä silikonipinnoite joka muuttaa valoa hieman kylmemmäksi)


Sopiva led nauhan teho ulkokäytössä tai kosteissa tiloissa, suuntaa antavia vinkkejä:

Valonauhan teho esim saunaan laudetasolle 2,4W-4,8W metri.
Sopiva led nauhan teho esim terassin kaiteen alle on 4,8W / metri tai yli.
Valonauhan teho esim ulkoportaisiin on 2,4W-4,8W / metri.
Runsaasti valoa vaativiin kohteisiin 9,6W metri tai yli.
 

Nauhojen molemmissä päissä on valmiit johdot, pituus pääsääntöisesti 1,5 metriä x 2. Johdon pituutta jatketaan tarpeen mukaan. Valmiita DC liittimiä nauhoissa ei kannata olla pelkästään jo läpivetojen takia. Turhaa porailla isoja reikiä kalusteisiin DC liittimen koon takia. Jos tarvetta DC liittimille ne voi asentaa vasta sen jälkeen kun johto on vedetty esim kalusteen seinästä läpi ja johto katkaistu sopivaan mittaan. Irto DC-liittimiä esim JO50 tai JO34, saman asian ajaa Vipuliitin. Jos johtojen pitää mahtua pieneen tilaan tai liitoksen pitää olla vesitiivis jatkamisessa voi käyttää kuumakutisteliittimiä.