Led-nauha vesitiivis 12V

High Quality Premium 12V kosteaan ja ulkotilaan asennettavat led-nauhat joissa parhaat ledit ja komponentit takaamassa nauhoille pitkän eliniän. Kuparijohteen paksuus on 2.0 oz. Kaikki mallit himmennettäviä kosteiden tilojen nauhoja.


Led valonauhojen värisävyt, värilämpö:

  • 3500K Lämmin Valkoinen (Warm White). Lämmin tunnelmaista valoa.
  • 4500K Valkoinen (Natural White). Luonnollisen Valkoista valoa.

(Vesitiiviiviiden led nauhojen värilämpö on hieman kylmempää kuin kuivatilan nauhoissa, syynä silikonipinnoite joka muuttaa valoa hieman kylmemmäksi)


 

Suojausluokat IP65 ja IP68:

IP68 led nauha suorakaiteen mallisessa silikoniletkussa joka vielä täytetty silikonilla. Tuplasuojaus, silikoniletku täytetty silikonilla. Saunaan laudetasolle, ulkokäyttöön, kestää myös veteen upottamisen.

IP65 nauha pinnoitettu ainoastaan etupuoleltaan silikonikerroksella.


 
Sopiva led nauhan teho, suuntaa antavia vinkkejä:
Valonauhan teho esim saunaan laudetasolle 2,4W-4,8W metri.
Sopiva led nauhan teho esim terassin kaiteen alle on 4,8W / metri tai yli.
Valonauhan teho esim ulkoportaisiin on 2,4W-4,8W / metri.
Runsaasti valoa vaativiin kohteisiin 9,6W metri tai yli.
 

Nauhojen molemmissä päissä on valmiit johdot, pituus pääsääntöisesti 1,5 metriä x 2. Johdon pituutta jatketaan tarpeen mukaan. Valmiita DC liittimiä nauhoissa ei kannata olla pelkästään jo läpivetojen takia. Turhaa porailla isoja reikiä kalusteisiin DC liittimen koon takia. Jos tarvetta DC liittimille ne voi asentaa vasta sen jälkeen kun johto on vedetty esim kalusteen seinästä läpi ja johto katkaistu sopivaan mittaan. Irto DC-liittimiä esim JO50 tai JO34, saman asian ajaa Vipuliitin. Jos johtojen pitää mahtua pieneen tilaan tai liitoksen pitää olla vesitiivis jatkamisessa voi käyttää kuumakutisteliittimiä.


View as Ruudukko Luettelo

18 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu