Saunan valaistus

Led valot saunaan – tunnelmaa helposti ja edullisesti! Led valosarja on helppo asentaa joko saunan kattoon tai seiniin. Erityisesti lauteiden alle asennettu epäsuora valaistus luo saunaan upean tunnelman, kun valot eivät paista liian kirkkaasti saunojien kasvoille.

Lue myös blogistamme 7 hyvää syytä toteuttaa LED-valaistus saunaan LED-valonauhan avulla

View as Ruudukko Luettelo

20 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

LED-valojen valinta saunan valaistukseen

Pohditpa valaistusta mustaan saunaan, pieneen tai suureen saunaan, perinteiseen vaaleaan tai ylipäätään tummaan saunaan löydät varmasti paljon vaihtoehtoja saunan valaistukseen verkkokaupastamme. Esimerkiksi vedenkestävällä led-nauhalla voidaan luoda upeaa epäsuoraa valaistusta saunaan kuin saunaan. Tunnelman tulee olla saunassa kohdallaan, jotta siellä viihdytään. Valaistuksen avulla saunan tunnelma saadaan nostettua uudelle tasolle. 

Mitä tulee huomioida saunan valaistusta luotaessa?

Led-valoja voidaan asentaa saunaan monipuolisesti seinään, kattoon, lauteiden alle ym. Saunan lämpö ja kosteus luovat omat haasteensa valoille. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää 50cm etäisyyttä kiukaasta. Pääsääntöisesti kiukaan yläpuolelle tai 50cm etäisyydelle kiukaasta ei saa asentaa mitään sähkölaitteita kuten led-valoja. Laudetasolle ja tämän alapuolelle voidaan asentaa kaikki valikoimamme led-saunavalot. Tätä ylempänä kuten saunan katossa, mm. kuituvalot ovat sopiva vaihtoehto.

Jos valaistusta halutaan saunan kiukaan lähistölle tai saunan kattoon niin tällöin yhtenä vaihtoehtona ovat kuituvalot. Kuidut valaistaan projektorin avulla joka asennetaan usein pesuhuoneen puolelle. Näin kuituvaloissa ei ole lainkaan sähköä tai lämpöä, joka mahdollistaa niiden monipuolisen käytön saunan valaistuksessa. 

Jos puolestaan halutaan valaista saunan laudetasoja, niin vesitiiviit led-nauhat ovat tällöin loistava vaihtoehto. Löydät valikoimastamme himmennettäviä lämpimän valkoisia sekä neljä eri väriä sisältäviä led-valonauhoja saunaan. Valikoimassa on myös erillisellä säätimellä säädettäviä led-valonauhoja, joilla saat aikaan miljoonia eri värejä. Valaise saunasi juuri kuten haluat.

On myös syytä pohtia mitä saunan valaistukselta halutaan. Tunnelmallinen ja utuisa musta sauna vai pirteä ja valoisa vaalea sauna. Saunan lopullisen valoisuuden määrittää myös saunan oma värimaailma, sama valaistus vaaleassa saunassa voi tuntua liian kirkkaalta kun taas mustassa saunassa sama valaistus voi olla liian hämärä. Tässä ratkaisuna voivat olla himmennettävät led-valot, joiden avulla saunan valaistusta voidaan säätää jokaiseen tunnelmaan sopivaksi.


Saunan led-valosarjat helposti yhdessä paketissa 

Olemme luoneet sinua varten valmiita paketteja, joista löydät tarvittavat led-valot tai -kuidut sekä muun tarvittavan saunan valaistukseen. Hanki kaikki helposti yhdessä paketissa! Täydennä paketteja tarvittaessa vesitiiviiden led-valonauhojen tai muiden tuotteidemme avulla ja luo unelmiesi saunavalaistus.

Led-valaistuksella piristät vanhaa saunaa tai tuot lisäsäväystä uuteen

Muudin valikoimasta löydät monipuolisesti vaihtoehtoja niin uuden kuin vanhan saunan valaistukseen. Led-valot ovat kestäviä sekä äärimmäisen laadukkaita. Ei huolta valojen vaihdosta ja asennuskin on helppoa, jopa 10m pitkällä led-nauhalla onnistuvat erilaiset ratkaisut jokaiseen saunaan. Saunaan sopivien led-nauhojen lisäksi led-valokuidut tuovat rentouttavaa ja upeaa epäsuoraa tunnelmavalaistusta saunaan kuin saunaan. 

Tilaa led-saunavaloja sekä muita tuotteitamme 100€ tai yli niin lähetämme tuotteet ilman postikuluja! Jos tilaat 150€ tai yli niin lähetämme tuotteet kotiovellesi asti ilman postikuluja. Katso siis alta kaikki saunavalot, led-nauhat ja saunavalosarjat ja laita saunan valaistus kerralla kuntoon!