Terassivalot

LED-terassivalot pinta- ja upotettavina malleina, useissa väreissä ja materiaaleissa. Valikoimassa myös tehokkaammat valonheittimet tuottamaan suurempi määrä valoa yhdestä valonlähteestä.  Tutustu myös erittäin suosittuihin led nauhoihin, joiden avulla voit valaista niin terassia kuin muitakin tiloja!


Tyylikkäiden led-terassivalojen avulla luot terassille haluamasi tunnelman. Olipa tämä rentoutumiseen, illanistujaisiin tai säväyttävää ulkoasua varten.  Valinta on täysin sinun. Itse valaistuksen suunnittelussa on syytä ottaa huomioon terassin tyyppi. Onko terassi katettu, avo- vai lasitettu terassi. 


Eroavaisuudet terassien välillä syntyvät valojen käyttömahdollisuuksien mukaan. Avoterassilla tulee ottaa huomioon valaisimiin mahdollisesti pääsevä tai roiskuva vesi. Suojatulla terassilla puolestaan voidaan hieman joustaa valaisimien kosteuden kestosta. Kaikki LED-terassivalomme omaavat vähintään IP44 luokituksen. Huomioithan terassin valaistusta suunnitellessasi myös naapurit sekä oman sisätilasi valaistuksen. Suuret poikkeavuudet valaistuksessa sisä- ja ulkotilojen välillä luovat suuria kontrasteja. 


Esimerkiksi LED-valonheittimien avulla tuot terassia ja terassin yksityiskohtia näyttävästi esille ja saat enemmän valotehoa yhdestä pisteestä. LED valonheitin sopii erityisesti avoterassille sen suojauksen ansiosta joka on vähintään IP 65 eli pölytiivis sekä vesisuhkulta suojattu. Miltä kuulostaisi etänä ohjattava terassin valaistus esimerksi wifin avulla? Tai näyttävästi valaistu kulkukäytävä terassille? Mm. nämä onnistuvat LED-terassivalojemme avulla.

Tilaa LED-terassivalot nopealla toimituksella suoraan varastostamme ja vie terassinautintosi uudelle tasolle. Autamme myös mielellämme, ota vain yhteyttä!

View as Ruudukko Luettelo

33 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu