12V led valaisimet

12V LED valaisimet sopivat hyvin esimerkiksi kesämökille, mutta myös useisiin muihin eri käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Valikoimasta kun löydät niin porrasvaloja, pinta asennettavia ledejä kuin myös himmentimillä varustettuja LED valoja. Mukana myös saunaan ja ulkotiloihin, kuten esimerkiksi terassille sopivia valaisimia. Kaikki Muudin tarjoamat 12V LED valaisimet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä sekä erittäin kestäviä. Tutustu nyt valikoimaan ja tilaa oma suosikkisi 12V LED valaisimien joukosta!
View as Ruudukko Luettelo

32 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

12V LED-valaisimet sisä- ja ulkotiloihin

Kun etsit markkinoiden parhaimpia 12V LED-valaisimia, olet tullut oikeaan paikkaan. Muudilla tarjoamme huippulaajan valikoiman 12V LED-valaisimia, jotka ovat suunniteltu vastaamaan erilaisiin valaistus tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten kodin tai mökin valaistus, meillä on ratkaisu sinulle. Valikoimamme heijastaa alan viimeisintä teknologiaa, sekä takaa pitkäikäisen ja energiatehokkaan valaistusratkaisun. Valitsemalla meidät saat parhaan mahdollisen laadun ja asiantuntevan palvelun.

12V valaisin mökille - Valinta, joka kestää

12V valaisin mökille on erinomainen vaihtoehto, kun etsitään tehokasta, mutta silti tunnelmallista ratkaisua. Jos olet miettinyt, minkälaista valaisinta suosia mökkisi sisustuksessa, Muudin valikoimasta löytyy useita loistavia vaihtoehtoja. Esimerkiksi LED valaisin 1W 4000K 12VDC tarjoaa selkeää ja raikasta valoa, kun taas 3*3,5W LED Kaapinalusvalaisin 12VDC 4000K on täydellinen kaappien alle. Lisäksi, Pyöreä 1.6W Cabinetti LED IP44 12VDC, jolla on IP44-luokitus, sopii myös kosteisiin tiloihin. Valitsemalla oikeanlaisen 12V valaisimen mökillesi voit yhdistää käytännöllisyyden ja viihtyisyyden.

12V LED-spotti - Kohdenna valosi oikein

12V LED-spotti on täydellinen valinta, kun halutaan kohdennettua ja voimakasta valoa tietylle alueelle. Sisustuksessa, taiteen tai esineiden valaistuksessa LED-spotit ovat erittäin arvostettuja niiden tarkan valokeilan ja tehokkuuden vuoksi. Muudin valikoimasta erottuu erityisesti yksi malli muiden joukosta, nimittäin 12VDC LED-Spotti 3000K 4,3W IP20. Sen lämmin sävy ja optimaalinen teho tekevät siitä ihanteellisen monenlaisiin tiloihin ja käyttötarpeisiin. Investoimalla tähän LED-spottiin voit olla varma, että saat toiminnallista ja tyylikästä valoa.

12V valaisin - Muudin suosituimmat valinnat

12V valaisimet ovat suosittuja niiden monipuolisuuden ja energiatehokkuuden ansiosta. Muudin valikoimasta korostuvat suosituimmat ja eniten kysytyt mallit. 4W Suunnattava LED-alasvalo 12VDC tarjoaa tarkkaa ja kohdennettua valoa, kun taas Musta LED porrasvalo 0,4W 3000K 12VDC luo tunnelmallisen ja käytännöllisen valon portaikkoihin. Lisäksi, kun etsit pienempää ja hienovaraista valoa, 0.22W Led x 5kpl 12VDC on hyvä valinta. Jokainen näistä valaisimista on suunniteltu täydentämään erilaisia sisustustyylejä ja -tarpeita, joten voit olla varma, että Muudilta löydät juuri oikean 12V valaisimen itsellesi.

12V ulkovalaisin - Valaise ulkotilasi tyylikkäästi

Ulkovalaistus voi merkittävästi parantaa kodin ulkonäköä ja turvallisuutta. 12V ulkovalaisin on ihanteellinen ratkaisu, kun haetaan tehokasta ja kestävää valaistusta. Muudin valikoimasta löydät monipuolisesti erilaisia 12V ulkovalaisimia, jotka ovat suunniteltu sekä pohjoismaisen sään vaatimuksiin, että moderniin estetiikkaan. Erityisen suosittuja ovat Terassi led 12VDC 2W, joka tarjoaa useita kehysvaihtoehtoja ja IP67-luokituksen, sekä tyylikäs KUBO Seinälamppu 12VDC, joka tuo nykyaikaista designia ulkotiloihin.

12V LED-sisävalo - Valaistuksen uusi aika

12V LED-sisävalo tuo useita käyttömahdollisuuksia ja huomattavia energiasäästöjä. Sisätiloissa valaistus luo tunnelmaa ja oikeanlaisen valon avulla voit korostaa tilasi parhaita puolia. Suosikkejamme ovat muun muassa LED porrasvalo 0,4W 3000K 12VDC IP65, joka luo upean valoefektin portaikkoon, sekä monivärinen LED porrasvalo 0,6W 3000K 12VDC IP65, joka on saatavilla hopeisena, valkoisena ja mustana. Lisäksi 12VDC Minispotti suunnattavalla kehyksellä IP67 on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tarkkaa ja kohdennettua valaistusta.