Himmentimet valaisimille

LED-himmennin ohjaa LED-lampussa olevaa elektroniikkaa ja antaa sinulle mahdollisuuden säätää LED-valaistuksesi juuri sellaiseksi kuin toivot. Himmennin kun voi käden käänteessä muuttaa koko tilan valaistuksen tunnelmallisesta ja hämyisästä, aina täysin kirkkaaseen työvalaistukseen. Muudin LED-himmennin valikoimasta löydät aina sopivan himmentimen kaikkiin eri käyttökohteisiin ja -tarpeisiin - meiltä löydät esimerkiksi langattomien LED-himmentimien lisäksi ZigBee sekä useita erilaisia rulla- ja painohimmentimiä. Tutustu nyt laajaan valikoimaan ja valitse valaisimiisi parhaiten sopiva led himmennin!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 95

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Rullahimmentimet

Perinteiset uppoasennettavat himmentimet led valojen ohjaukseen. 


Langattomat himmentimet

Himmentimet ja vastaanottimet led valojen langattomaan ohjaukseen. Kategorian tuotteet sopivat esimerkiksi led alasvaloille ja led-nauhoille, joissa on triac himmennettävä virtalähde. 

Halutessa valon ohjaus myös WIFI toimisena: WIFI iOS / ANDROID käyttöjärjestelmiin soveltuva. WIFI toimisena teet puhelimestasi tai tabletistasi kaukosäätimen, lisäksi voit käyttää valojen ohjaukseen langattomia seinäsäätimiä ja kaukosäätimiä. WiFi toimintaan tarvitaan erikseen ostettava konvertteri. Käytä RW61 konvertteria, RW61 konvertterin kautta tehtävä WiFi ohjaus on käytännöllistä koska yhteys on pysyvä laitteiden välillä. Voit säätää valoja ja surffailla netissä vaikka samaan aikaan.


Painonappihimmentimet ja painonapit

Painonappihimmentimet ja painonapit led valojen ohjaukseen. Painonappien käyttö on helppoa ja nopeaa, lyhyet painallukset seinäkytkimestä ON / OFF, pitkät painallukset himmennykseen.


ZigBee himmentimet

ZigBee himmentimet led valojen langattomaan ohjaukseen. Valojen ohjaus tapahtuu ZigBee protokollan himmentimillä tai kalustesarjasi jousipalautteisella kytkimellä tai ZigBee verkossasi. 

Zigbee on langaton tietoliikenneprotokolla, jota monet kodin älyvalot ja muut älylaitteet käyttävät. Mm. Philips Hue ja IKEA:n Trådfri älyvalot ovat pääsääntöisesti yhteensopivia Zigbee protokollaa noudattavien laitteiden kanssa. Tarkistathan tarkat tuotetiedot jokaisen tuotteen esittelyistä. Zigbee on standardisoitu järjestelmä, johon voidaan liittää myös muita Zigbee protokollaa noudattavia valoja ja muita kodin älylaitteita. Sertifioitu tuote keskustelee näin muiden samaan mesh verkkoon kytkettyjen laitteiden kanssa. Zigbee standardin mukaisia laitteita valmistavat mm. Google, IKEA, Apple, Amazon, Panasonic ja Somfy.


Z-WAVE himmentimet

Ohajus tapahtuu Z-WAVE protokollan himmentimillä tai kalustesarjasi jousipalautteisella kytkimellä tai Z-WAVE verkossasi.

Z-WAVE kytkin ohjaa useampaa lamppua, ei tarvitse joka lampulle omaansa. Led kuormalla teho 200W

Z-WAVE on langaton ohjausprotokolla, jota käytetään useissa eri kotiautomaatiolaitteissa. Z-WAVE -tekniikkaan perustuvat kotiautomaatiolaitteet voivat toimia yksin tai ryhmissä. MESH-verkkotekniiikka mahdollistaa, että laitteet pystyvät lähettämään ja vastaanottamaan ohjauskomentoja. Z-WAVE-laitteet tarvitsevat aina toimiakseen Z-WAVE Gatewayn.


Dali himmentimet

Laitteet DALI-väylä himmennykseen. 

DALI perustuu laitekohtaiseen ohjaukseen eli DALI-ohjatussa valaistuksessa on mahdollista säätää ja himmentää jokaista valaisinta erikseen. Yhden ohjaus/ohjelmointi-laitteen verkossa voi olla enimmillään 16 ohjattavaa ryhmää ja 64 kuormaliitäntää tai ohjauslaitetta. Moduulirakenteen vuoksi DALI-järjestelmä voidaan laajentaa riittämään suurimpiinkin toimistorakennuksiin. 

DALI on standardisoitu kansainvälisen sähköteknisen komission IEC 60929 mukaan, mikä on loisteputkivalaisinstandardi. DALI on standardi, joka kuvaa digitaalista kommunikaatiota valaistuslaitteiden välillä.

DALIn tarkoituksena on ollut luoda mahdollisimman yksinkertainen ja selkeä järjestelmä, jota oppii käyttämään varsin lyhyellä käyttökokemuksella.


DMX-himmentimet

DMX 512 (Digital MultipleX) on digitaalinen valaistuksenohjaus protokolla. DMX protokolla on kehitetty lähinnä teatteri- sekä viihdealalle näyttämö- ja tilavalaistuksen ohjaamiseen.