LED-valonauha

LED-valonauha

LED-valonauhat ovat varustettu High Quality Premium laadulla, mutta jokaiselle kukkarolle sopivilla, edullisilla hinnoilla! Kaikissa Muudin LED-valonauhoissa yhdistyvätkin markkinoiden laadukkaimmat ledit sekä parhaimmat komponentit, jotka takaavat LED-valonauhoille entistäkin pidemmän käyttöiän. HQ PREMIUM valonauhoissa on myös paksut ja kestävät kuparijohteet.


Kaikki LED-valonauhamallit ovat himmennettäviä. Himmennys voidaan toteuttaa halutessasi vaikkapa himmennettävillä muuntajilla tai LED himmentimillä, langattomasti, johdollisesti, wifi-verkon kautta tai muilla toiveidesi mukaisilla tavoilla. Meiltä kun löydät aina tarpeitasi vastaavat himmennystuotteet myös kaikkiin LED-valonauhoihin. Pääsääntöisesti valikoimamme LED-valonauhat ovat 5m mittaisia. Löydätpä valikoimastamme peräti 20m pituisen LED-valonauhan. LED-valonauhojamme voi leikata saksilla pääsääntöisesti noin 5-10cm välein. 


Varsinkin kosteissa tiloissa, mutta mieluiten kaikkialla, IP20 LED-valonauha kannattaa asentaa aina kannelliseen alumiinilistaan. Roiskesuojan lisäksi saat näin ollen LED-nauhan piiloon katseilta ja suojaan pölyltä. Samalla kalusteesi pysyvät siistinä ja ehjinä, kun et teippaile valonauhoja niiden pintoihin suoraan kiinni, sekä samalla saat muutoinkin mihin tahansa tilaan aikaan näyttävän ja ennen kaikkea tyylikkään LED valaistuksen.


View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 154

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu