LED-valonauha

LED-valonauhat ovat High Quality Premium laatua, mutta jokaiselle kukkarolle sopivilla, edullisilla hinnoilla! Kaikissa Muudin LED-nauhoissa yhdistyvätkin markkinoiden laadukkaimmat ledit sekä parhaimmat komponentit, jotka takaavat LED-valonauhoille entistäkin pidemmän käyttöiän. Meiltä niin yksiväriset-, kuin värikkäät RGBW led-nauhat. Nauhoista lisää tietoa sivun alaosassa.

Oletko hankkkimassa led-valonauhaa ulos? Tutustu artikkeliimme kuinka valita oikea led-valonauha ulos.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 120

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Kaikki LED-valonauhamallit ovat himmennettäviä. Himmennys voidaan toteuttaa halutessasi vaikkapa himmennettävillä muuntajilla tai LED himmentimillä, langattomasti, johdollisesti, wifi-verkon kautta tai muilla toiveidesi mukaisilla tavoilla. Meiltä kun löydät aina tarpeitasi vastaavat himmennystuotteet myös kaikkiin LED-valonauhoihin. Pääsääntöisesti valikoimamme LED-valonauhat ovat 5m mittaisia. Löydät valikoimastamme myös pitkät peräti 20m pituiset LED-valonauhat. LED-valonauhojamme voi leikata saksilla pääsääntöisesti noin 5-10cm välein. 

Varsinkin kosteissa tiloissa, mutta mieluiten kaikkialla, IP20 LED-valonauha kannattaa asentaa aina kannelliseen alumiinilistaan. Roiskesuojan lisäksi saat näin ollen LED-nauhan piiloon katseilta ja suojaan pölyltä. Samalla kalusteesi pysyvät siistinä ja ehjinä, kun et teippaile valonauhoja niiden pintoihin suoraan kiinni, sekä samalla saat muutoinkin mihin tahansa tilaan aikaan näyttävän ja ennen kaikkea tyylikkään LED valaistuksen.

Muudin HQ PREMIUM valonauhoissa on  paksut ja kestävät kuparijohteet.

Led-valonauhojen avulla valaiset niin sisä- kuin ulkotilat

Valikoimastamme löydät kattavasti niin sisä- kuin ulkokäyttöön sopivia led-valonauhoja. Esimerkiksi ulkona käytettävien led-nauhojen tulee pääsääntöisesti olla vedenkestäviä. Kyseisiä led-nauhoja voidaan käyttää ulkotilojen lisäksi esimerkiksi saunassa, tuomaan näyttävää epäsuoraa valaistusta. Katso myös muut saunaan sopivat led-valaisimet.

Muita suosittuja käyttökohteita led-valonauhoille ovat mm. keittiö sekä kylpyhuone. Keittiössä led-valonauha sopii mm. työtasojen valaisuun erittäin hyvin tuomaan epäsuoraa valaistusta häikäisemättä silmiä. Tutustu keittiön valaistukseen sopiviin led-nauhoihin sekä muihin led valaisimiin.

Kylpyhuoneeseen puolestaan ei tule valita mitä tahansa valaisinta vallitsevan kosteuden takia. Kylpyhuoneessa olevan valaisimen tulee olla vedenkestävä eikä himmennyskään ole haitaksi, jolloin voit helposti luoda mukavaa tunnelmaa kylpyhuoneeseen iltaisin säätämällä valaistusta hieman pienemmälle ja päivällä voit säätää valaistusta kirkkaammalle. Vaihtoehtoja kylpyhuoneen valaistukselle löytyy niin led-valonauhoista kuin muistakin valaisimista. Katso koko valikoimamme kylpyhuoneeseen sopivista led-valaisimista.

Tunnelmavalaistus ja juuri oikea värimaailma

Led-valonauhoilla pystytään nykypäivänä luomaan jos jonkinmoista värimaisemaa. Valikoimamme RGB, RGBW sekä RGB+CCT led-nauhat tuovat miljoonat värit ulottuvillesi. Sekoittamalla punaista, vihreää ja sinistä nämä led-valonauhat voivat toistaa värejä sekoittamalla juuri haluamasi värisen valaistuksen.

Ohjaa led-valonauhoja etänä tarpeen mukaan wifillä tai bluetoothilla oikean sovittimen avulla ja voit säätää valaistuksen sekä tunnelman kohdilleen helposti kännykän kautta. 

Led-valonauha on monipuolinen valaisija

Led-valonauha taipuu moneen eri tarkoitukseen sekä valitun nauhan mukaan eri sävymaailmoihin. Valikoimastamme löytyvien lisälaitteiden kuten led-himmentimien avulla voit ohjata led-valonauhoja etänä, painikkeista tai juuri haluamallasi tavalla. Led-valonauhaa voidaan pilkkoa pienempiin osiin ja yhdistää toimimaan muun valaistuksen kanssa.

Luo erilaisia valaistusratkaisuja joissa vain mielikuvitus on rajana. 

Etkö jaksa etsiä juuri sopivaa led-valonauhaa, tähän sopivaa himmennintä ja listoja? Olemme koonneet erilaisia led-valonauhojen kokonaisuuksia, jotta voit hankkia helposti haluamasi kokonaisuuden. 

Hanki led-valonauhat nyt helposti suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä

Muudi maahantuo led-valoja ja myy niitä ilman turhia välikäsiä. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Saat led-valonauhat kuin muutkin led-valot edullisesti ja nopeasti ilman kuluja lisääviä välikäsiä.

Lisäksi kun tilaat 100€ tai yli tarjoamme postikulut! Kannattaa ostaa kerralla enemmän. Tutustu kattavaan led-valonauhojen ja muiden led valaisimien valikoimaamme ja tilaa omasi!