Himmentimet led-nauhoille ja led-valoille

Mikä on led-himmennin?

Led-himmennin on led valojen himmennykseen käytettävä katkaisija / säädin, jonka avulla tilaan asennettujen led valojen kirkkautta voidaan säätää. Led-himmennin on tyypillisesti joko ns. kiinteä rullahimmennin tai langattomasti säädettävä. Valon ohjaus voidaan hoitaa myös WiFi:n kautta.

Tarvitseeko kodin kaikkia valaisimia ylipäätään himmentää? Ei tarvitse, himmennys järkevän tarpeen ja budjetin mukaan. Toki saat himmennetyn valaistuksen vaikkapa kodinhoitohuoneeseen tai eteiseen mutta onko se tarpeellista, tuskin.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 163

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

 

Ensiöpuoli Led-himmennys

Seinään asennettavalla kiinteällä rullahimmentimellä voidaan ohjata himmennettävää muuntajaa, joka säätää led valojen kirkkautta portaattomasti. Asennetaan ensiöpuolelle, uppo-asennuksena tai pinta-asennus koteloon. Himmennettävään muuntajaan saa halutessaan myös langattoman himmennyksen. Katso alapuolelta kaikki led-himmentimemme


Toisiopuoli Led-himmennys

Mikäli himmennin halutaan asentaa johdottomasti – tai ei haluta asentaa seinään, on led valojen kirkkauden säätäminen mahdollista suorittaa myös langattoman säätimen avulla. Tällöin valaisujärjestelmässä on vastaanottimia, jotka ohjautuu langattomista radiotaajuus säätimistä saamansa signaalin perusteella. Näitä vastaanottimia voi halutessaan ohjata myös konvertterin avulla WiFin kautta.

Valikoimastamme löytyy esimerkiksi muuntajia joissa on sisäänrakennettu vastaanotin, jota sitten ohjataan langattomilla säätimillä.


Langaton RW-PRO sarja

RW-Sarja led valojen langattomaan himmennykseen ja ohjaukseen. RW-sarja, kulkee eri nimillä, esimerkiksi valmistajan nimi tälle langattoman ohjauksen tuoteperheelle on  Perfect RF System Series.

Ohjaus toimii johdottomasti RF eli radiotaajuus toimisena, RF himmennin tai säädin ohjaa vastaanotinta langattomasti, jonka perässä olevat ledit ohjautuu halutusti. Vastaanotinta voi ohjata vaikka useammalla himmentimellä.

Toimintaetäisyys 20 metriä, toimii esteiden esim seinien läpi. Lisäosilla myös WiFi ohjaus.


Langaton 2.4G MiBoxer-sarja

MiBoxer Smart LED 2.4 sarja on kattava kokoelma Led-nauhojen sekä valojen ohjaukseen tarkoitettuja säätimiä ja vastaanottimia. Sarjasta löytyvät tuotteet yksiväristen, värilämpösäädettävien, RGB, RGBW sekä RGB + CCT valojen ohjaukseen. Miboxer 2.4G RF laitteita voidaan ohjata myös Wifin kautta älypuhelimella. Osassa tuotteita on suoraan toimiva Wifi ohjaus ilman erillistä boxia, osa taas tarvitsee erikseen hankittavan Wifi-konvertterin WL01.   


TRIAC himmentimet

TRIAC himmennin sopii suoraan Muudin TRIAC himmennettäville virtalähteille sekä Muudin himmennettäville spoteille, alasvaloille valoille jne. 


0/1-10V himmentimet

0/1-10V himmennyksellä voidaan esim. kytkeä lähes kuinka suuri wattimäärä tahansa, koska virtaa ei tuoda himmentimeltä muuntajalle. 0/1-10V himmentimet tarvitsevat oman johdotuksen himmennykselle syöttöjohdon lisäksi. 0/1-10V himmentimiä käytetään myös, kun halutaan tehdä himmennystason esisäätö, eikä himmennystasoa ole tarkoitus muuttaa jatkuvasti. 


Muut Led-himmentimet

Muut Led-himmentimet kategoriassa löytyy mm. himmentimiä 12VDC ja 24VDC ledvaloille. 


ZigBee himmentimet Led-nauhoille

Langattomat ZigBee standardin mukaiset ohjaimet led-nauhojen ohjaamiseen.

Zigbeen avulla tuot älyä valaistukseen eli ns älyvalaistuksen ja ohjaat valoja etänä valinnoistasi riippuen joko kännykällä, kaukosäätimellä, perinteisemmillä painikkeilla tai tarvittaessa kaikilla kolmella.