LED-virtalähteet

Led-virtalähteet eli muuntajat led käyttöön, 12VDC ja 24VDC malleja

Muuntaja saa olla ylimitoitettu, mutta se ei saa olla alimitoitettu. Vesisuojatut virtalähteet voi asentaa ulos kylmään tilaan tai sisätiloihin. Jos virtalähteessäsi ei ole pistotulppaa, virtalähteen asentaa valtuutettu sähköasentaja, asennus yhteensopiviin tuotteisiin.


12VDC ja 24VDC led muuntajia Constant Voltage. Virtalähteet soveltuu led käyttöön ledin käyttöjännitteen mukaan. 12VDC muuntaja käy 12VDC ledeille, ja tietysti 24VDC muuntaja 24VDC ledeille.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 123

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Muuntajat on jaettu omiin kategorioihin ominaisuuksien mukaan helpottamaan tuotteen valintaa.

Himmennettävät muuntajat

on jaettu eri kategorioihin himmennystekniikan perusteella: Triac himmennettävät muuntajat, kauko-ohjattavat muuntajat, Push Dim + Dali himmennettävät muuntajat, Dali himmennettävät muuntajat, 0/1-10V himmennettävät muuntajat ja ZigBee himmennettävät muuntajat

Älä käytä Himmennettävää muuntajaa RGB ym. vastaanottimien kanssa, vaan valitse ei-himmennettävä muuntaja.

Ei-himmennettävät muuntajat

on jaettu käyttöjännitteen mukaan 12V ja 24V.

Ei-himmennettävän muuntajan kanssa kyllä voidaan käyttää toisiopuolen himmentimiä eli himmennys tehdään muuntajan jälkeen matalajännite puolella.

Ei-himmennettävät muuntajat soveltuvat erityisesti esim. RGBW ohjainten ja kauko-ohjattavien himmennin-vastaanottimien kanssa.

Eli jos haet muuntajaa kauko-ohjattavalle valaistuksen ohjaukselle, valitse ei-himmennettävä muuntaja. Ensiöpuolelta himmennettävät muuntajat, kuten triac himmennettävä muuntaja, eivät sovellu vastaanottimien kanssa.