Led valonauha Vesisuojattu RGB 5m, 12V 7,2W/m IP65 NA90

Korkealaatuinen vesisuojattu RGB-valonauha on toimiva valaistusratkaisu moneen eri ympäristöön. NA90-mallin RGB-valo luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman, olipa kyse sitten makuuhuoneesta tai teemajuhlasta.

    •Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä

    •Luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman

    •Sopii kosteisiin tiloihin

    •Takuu 36 kk

Varastossa
Saatavuus: 2 kpl
SKU
NA90
49,00 € 39,52 €

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset heti postiin.Lue lisää...

Kysyttävää tuotteista, soita 020 734 8510

Tuotteilla 30 päivän palautusoikeus.Lue lisää...

Vesisuojattu RGB Led-valonauha 12V 7,2W/m IP65 High Quality Premium 12V

LED-valonauhoilla modernia ja edistyksellistä valaistusta yksinkertaisesti

LED-valonauhoilla valaiset kohteet modernisti! Kyseinen LED-nauha tuo tehoa 7.2W/metri tuottaen vaikuttavan kirkkauden. Valonauhan värilämpötila - antaa joka tilanteeseen valon luomaan väreillä tunnelmaa. LED-nauhamallin käyttöjännite on 12VDC. Tässä LED-valonauhassa on 30 lediä metrillä eli 150 lediä 5 metrillä tuomassa kirkkautta valonauha on myös Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB-ohjaimilla ja -säätimillä. RGB-valonauhan pohjaväri on valkoinen.

Kirkkautta jokaiseen tilaan

NA90-valonauhan pituus on 5 metriä ja leveys 10mm. LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 10cm välein kolmen LEDin sarjoiksi, joten voit mukauttaa valaistuksen helposti kohteeseen. Lisäksi RGB nauhan molemmissa päissä n.18cm pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä. LED-nauha soveltuu useisiin tarpeisiin, ja käytännöllisyys on sen merkittävä ominaisuus.

Mutkattomasti asennettava valaistusratkaisu sinulle

NA90-valonauha on suunniteltu yksinkertaiseen asennukseen. LED-valonauhan joustava rakenne mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa tiloissa. Tuotteessa valonauhan taustapuolella 3M-teippi jolla nauha kiinnitetään alustaan. Malli on loistava kosteiden tilojen valaistukseen. Olipa kyseessä sitten keittiön työtaso, olohuoneen hylly tai toimiston neuvotteluhuone, tämä vesisuojattu RGB-valonauha on valinta jokaiseen tilaan. Valonauhan IP-luokitus on IP65, mikä tekee siitä sopivan varsinaisesti kosteisiin tiloihin. Erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan jopa miljoonia eri valon värejä. Kaikki RGB-LED-nauhaliittimet sopivat nauhalle. Nauhassa silikonipinnoite etupuolella, pinnoite kuoritaan liittimen kohdalta.

Muudilta LEDit kaikkiin kohteisiin

RGB-LED-nauhojen kasvavaan suosioon vaikuttavat keskeisesti laajat käyttömahdollisuudet. Niillä saadaan helposti ja tyylikkäästi valaistusta muun muassa luomaan rentouttavaa tunnelmaa esimerkiksi tapahtumiin ja juhliin tai lisättyä valoa vaatehuoneeseen ja peilin ympärille. Muudi.fi-verkkokaupan hintamme on kilpailukykyinen ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Tuotteeseen 36 kk takuu. Valitse valonauhat valikoimastamme ja nauti laadusta ilman kompromisseja!

Roiskevesisuojattu RGB led valonauha 36W, erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan jopa miljoonia eri valon värejä. Maalaa valolla, vaihda väriä mielesi mukaan!

 


• RGB LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 10cm välein kolmen LEDin sarjoiksi

 

• RGB nauhan molemmissa päissä n.18cm pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä

• RGB nauhan pohjaväri valkoinen

 

 

• RGB nauhan taustapuolella 3M teippi jolla nauha kiinnitetään alustaan

• Himmennettävä ja valon väri säädettävissä erikseen ostettavilla RGB ohjaimilla ja säätimillä

 

• Tarvittava 12VDC muuntaja ostetaan erikseen

 


 

 

Käyttökohteina kosteiden tilojen valaistus.

Kaikki RGB led nauha liittimet sopii nauhalle. Nauhassa silikonipinnoite etupuolella, pinnoite kuoritaan liittimen kohdalta.

Lisätietoja
TUOTEKOODI NA90
NAUHAN KÄYTTÖJÄNNITE 12VDC
NAUHAN VÄRILÄMPÖ RGB
NAUHAN PITUUS 5 metriä
NAUHAN LEVEYS 10mm
SÄÄDETTÄVYYS Värisäädettävä ja Himmennettävä
VALON AVAUTUMISKULMA 120°
VALOVIRTA Kaikki värit päällä n. 350Lm
NAUHAN TEHO W / metri 7.2W/metri
NAUHAN SUOJAUSLUOKKA IP65
VÄRINTOISTOINDEKSI RGB
JOHTIMET 18cm
LED VALMISTAJA EPISTAR
TAKUU 36 kuukautta

TILAA HETI

Nopea tilaaja saa nopean toimituksen, palautusoikeus 30 päivää!

Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset saadaan tilauspäivänä kuljetukseen! Paketit lähtevät Matkahuollon toimitukseen kohti määränpäätä noin 12.30. Koskee varastotuotteita ja arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe

Ilmainen toimitus 100€ tai yli tilauksille! Emme veloita lisähintaa vaikka tilauksesi sisältäisi kookkaita tuotteita tai useamman paketin.

Jos kuitenkin tilauksessa on 2 metriä pitkiä alumiiniprofiileja, ilmaisen toimituksen raja on 150€.

Tilaa heti niin tilauksesi saadaan nopeasti toimitukseen!