Listat led-nauhoille

Korkealuokkaiset kannelliset valolistat led-nauhoille

LED-lista tai LED-profiili on alumiinista valmistettu profiililista led-nauhoille, jonka avulla voidaan koteloida esimerkiksi kuivantilan led-nauhaa keittiökaappien välitilaan, kodinhoitohuoneeseen kaapistojen välitilaan tai muihin paikkoihin.

 

View as Ruudukko Luettelo

32 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Mihin LED-nauhojen alumiiniprofiilia voidaan käyttää?

Led-nauhoille tarkoitettu alumiiniprofiili mahdollistaa mm. seuraavat asiat:

  • Jäähdyttää sisätiloissa olevia led-nauhoja
  • Piilottaa led-nauhan tyylikkäästi
  • Estää led-nauhaa rikkomasta asennuspintaa irroitettaessa
  • Estää led-nauhojen pistemäisen valon näkymisen
  • Luo miellyttävää epäsuoraa valaistusta
  • Pidentää led-nauhan elinikää 


Led-nauhojen asennukseen on tarjolla pinta- ja uppoasennettavia suoria listoja, kulmalistoja, muotoiltavia listoja sekä porraslistoja. Listoissa on useita vaihtoehtoja leveydessä sekä tyylissä ja värivaihtoehtojakin löytyy alumiininvärisenä, mustana ja valkoisena mallista riippuen. 


Keittiökaapistojen välitilavalaistus tehdään lähes aina led-nauhoilla. Led alumiiniprofiili piilottaa ledit erinomaisesti. Näin sivulta päin katsottaessa led-nauha ja sen valopisteet eivät näy lainkaan eikä erillistä valolistaa tarvita.

Jos led-nauha kiinnitetään suoraan kaappien alapintaan ilman listaa, istuttaessa led pisteet näkyvät sivultapäin katsottaessa. Jos led-nauhan puolestaan kiinnittää suoraan kaapistoon pintaan, niin kun se joskus vaihdetaan nauha saattaa irroittaa kaapiston pinnoitteen.


Led alumiiniprofiili – tai led lista kannattaa asentaa muihinkin sijoituskohteisiin kuin kaappien välitiloihin. Led-nauhan antama pistemäinen valo on hyvä piilottaa kannen alle ja nauha sinälläänkään ei ole erityisen nätin näköistä joten se kannattaa piilottaa katseilta.

Hyvin harkitun ja sijoitetun led alumiiniprofiilin avulla valosta saadaan myös häikäisemätöntä epäsuoraa valoa antavaa valaistusta. Muudilta löytyy esimerkiksi kattoon sijoitettavia alumiiniprofiileja ja näiden avulla nauha saadaan piiloon keskeiselläkin paikalla.

Led-nauha myös lämpenee jonkin verran, joten alumiini auttaa led-nauhan jäähdytyksessä ja lämmön tasaamisessa jolloin nauhan elinikä saattaa pidentyä. Ulkona ei ole niin väliä koska nauha jäähtyy siellä muutenkin, paitsi jos ajatellaan ulkonäköseikkaa.Led-listat lähetetään paksuseinäisissä pahviputkissa jotta korkealaatuiset listat saapuvat myös korkealaatuisina perille. 

Pakettien kokorajoitusten vuoksi 2m pitkät listat voidaan lähettää vain jakopaketteina.

Eli valitse joko KOTIJAKELU yksityisasiakkaille tai JAKOPAKETTI yrityksille, kun tilaat 2m pitkiä listoja.


Missä alumiiniprofiilia eli led-listaa tai led-profiilia voi käyttää?

Monipuolinen led-lista yhdessä led-nauhan kanssa taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Näitä voidaan käyttää esimerkiksi keittiön välitilojen työskentelyvaloina, tuomaan tunnelmavalaistusta olohuoneeseen, luomaan rentouttavaa olotilaa makuuhuoneeseen, korostamaan seinää tai muuta kohdetta tai esimerkiksi käytävävaloissa. Vain mielikuvitus on rajana led-nauhojen ja led-profiilien käytössä. 

Kerralla kannattaa tilata enemmän! Jos tilaat 100€ tai yli saat ilmaiset postikulut. Jos tilaat yli 150€ saat ilmaisen kotiinkuljetuksen! Tutustu siis kattavaan led-listojen valikoimaamme ja tutustu samalla esimerkiksi led-nauhoihin ja tilaa!