Uusi

Led valonauha Listassa 12V IP65 4000-4200K NA14

Etsitkö modernia valaistusratkaisua? LED-valonauhalla valaiset tehokkaasti esimerkiksi työtilan tai kylpyhuoneen. NA14-mallin valo on kirkkaan valkoinen, joten se luo modernin ja miellyttävän tunnelman kohteeseesi.

    •Himmennettävissä LED-himmentimillä, langattomasti tai himmennettävillä virtalähteillä

    •Värilämpötila: kirkkaan valkoinen 4000-4200K

    •Luo modernin ja miellyttävän tunnelman

    •Takuu 36 kk

Varastossa
Saatavuus: 7 kpl
SKU
NA14
49,90 € 40,24 €

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset heti postiin.Lue lisää...

Kysyttävää tuotteista, soita 020 734 8510

Tuotteilla 30 päivän palautusoikeus.Lue lisää...

Led-valonauha Listassa 12V IP65 4000-4200K. Korkea värintoisto CRI 93Ra.

LED-valonauhoilla ajanmukaista ja edistyksellistä valaistusta helposti

LED-valonauhoilla valaiset kohteet energiatehokkaasti! Kyseinen LED-nauha antaa tehoa 14.4W/metri tuottaen optimaalisen kirkkauden. Sen värilämpötila 4000-4200K antaa tyylikkään kirkkaan valon valaisemaan modernisti. Malli sopii esimerkiksi terassin kaiteen alle, ja käy myös kaareviin pintoihin. Nauha taipuu pituussuuntaansa, valon suuntaus ylös tai alas. LED-nauhamallin käyttöjännite on 12VDC. Tässä mallissa on 120 lediä metrillä eli 600 lediä koko 5 metrillä tuomassa valaistusta valonauha on myös himmennettävissä LED-himmentimillä, langattomasti tai himmennettävillä virtalähteillä. Nauhan silikoniletkun väri valkoinen.

Valon taikaa jokaiseen paikkaan

NA14-valonauhan pituus on 5 metriä ja leveys 8mm. LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 2,5cm välein kolmen LEDin sarjoiksi, joten voit asentaa valaistuksen onnistuneesti kiinnityspaikkoihin. Lisäksi jos nauha katkaistaan, nauhan voi tulpata silikonitulpalla SI04 (leikkuukohta näkyy nauhan nurjallapuolella mustana viivana). LED-nauhan molemmissa päissä on 1,5 metriä pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä. Valonauha soveltuu moniin tarpeisiin, ja kattava käyttömahdollisuus on sen erottuva etu.

Helposti asennettava valaistusratkaisu sinulle

NA14-valonauha on suunniteltu yksinkertaiseen asennukseen. LED-valonauhan joustava rakenne mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa tiloissa. Tuotteessa kiinnitysmahdollisuus alustaan esimerkiksi silikonilla liimaamalla (tai vaikka kaksipuoliteipillä, nauhassa ei ole teippiä). Nauhaan sopiva alumiinikiinnike on SI07. Malli on erinomainen kuivien tai kosteiden tilojen valaistukseen, esimerkiksi kylpyhuoneisiin tai terasseille. Olipa kyseessä sitten keittiön työtaso, olohuoneen hylly tai toimiston neuvotteluhuone, tämä LED-valonauhalista on valinta jokaiseen tilaan. Mallin IP-luokitus on IP65, mikä tekee siitä sopivan varsinaisesti kosteisiin tiloihin.

LED-valonauha on valkoisessa taipuisassa sisustuslistassa, listan kapealla sivulla kirkas silikoni-ikkuna josta valo avautuu. Nauhaa ei tarvitse piilotella, koska se on listan ansiosta jo piilossa ja hyvännäköinen. LED-nauhalle sopivat 8mm liittimet: JO33, JO05, JO03. Kolvaus tietysti on aina paras vaihtoehto, jos nauhan molemmissa päissä olevat valmiit johdot eivät riitä, eli jos nauha pätkitään useammaksi kuin kahdeksi pätkäksi.

Muudilta LED-valot kaikkiin tilanteisiin

LED-nauhojen kasvavaan suosioon vaikuttavat keskeisesti laajat käyttömahdollisuudet. Niillä saadaan helposti ja näyttävästi valaistusta muun muassa luomaan rentouttavaa tunnelmaa esimerkiksi tapahtumiin ja juhliin tai lisättyä valoa vaatehuoneeseen ja peilin ympärille. Muudi.fi-verkkokaupan hintamme on kilpailukykyinen ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Tuotteeseen 36 kk takuu. Valitse valonauhat valikoimastamme ja nauti laadusta ilman kompromisseja!

 
 

Led nauha valkoisessa taipuisassa sisustuslistassa, listan kapealla sivulla kirkas silikoni-ikkuna josta valo avautuu. Nauhaa ei tarvitse piilotella koska se on listan ansiosta jo piilossa ja hyvännäköinen.

Sopii esim terassin kaiteen alle. Käy myös kaareviin pintoihin, nauha taipuu pituus suuntaansa, valon suuntaus ylös tai alas.


Letkun mitat: korkeus12mm, leveys 6mm


Värilämmöltään 4000K Valkoinen himmennettävä led-nauha, 72W viiden metrin kelassa. Nauhan pituus 5 metriä, 120 lediä metrillä eli 600lediä / 5metriä.


Valikoimamme kaikki led-nauhat ovat himmennettäviä, ohjeet led nauhojen himmennykseen TÄÄLTÄ


 

• LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 2,5cm välein kolmen LEDin sarjoiksi

• LED-nauha kiinnitetään alustaan esim silkonilla liimaamalla (tai vaikka kaksipuoliteipillä, nauhassa ei ole teippiä)

Nauhaan sopiva alumiinikiinnike on SI07  

 

 

• Nauhan silikoniletkun väri valkoinen 

 

• Jos nauha katkaistaan, nauhan voi tulpata silikonitulpalla SI04 (leikkuukohta näkyy nauhan nurjallapuolella mustana viivana)

 

• LED-nauhan molemmissa päissä 1,5 metriä pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä

• Himmennettävä led himmentimillä, himmennettävillä virtalähteillä, langattomasti jne

 

• Tarvittava 12VDC muuntaja eli virtalähde EI sisälly hintaan.


 

 

Käyttökohteina kuivien tai kosteiden tilojen valaistus esim kylpyhuoneet tai terassit.

Led nauhalle sopivat 8mm liittimet: JO33, JO05, JO03. Kolvaus tietysti on aina paras vaihtoehto jos nauhan molemmissa päissä olevat valmiit johdot ei riitä, eli jos nauha pätkitään useammaksi kuin kahdeksi pätkäksi.


Lisätietoja
TUOTEKOODI NA14
NAUHAN KÄYTTÖJÄNNITE 12VDC
NAUHAN VÄRILÄMPÖ 4000-4200K
NAUHAN PITUUS 5 metriä
NAUHAN LEVEYS 8mm
SÄÄDETTÄVYYS Himmennettävä
VALON AVAUTUMISKULMA 90°
VALOVIRTA 1250Lm / 5 metriä, 250Lm / metri
NAUHAN TEHO W / metri 14.4W/metri
NAUHAN SUOJAUSLUOKKA IP65
VÄRINTOISTOINDEKSI 93Ra
JOHTIMET 1.5 metriä x 2
LED VALMISTAJA EPISTAR
TAKUU 36 kuukautta

TILAA HETI

Nopea tilaaja saa nopean toimituksen, palautusoikeus 30 päivää!

Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset saadaan tilauspäivänä kuljetukseen! Paketit lähtevät Matkahuollon toimitukseen kohti määränpäätä noin 12.30. Koskee varastotuotteita ja arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe

Ilmainen toimitus 100€ tai yli tilauksille! Emme veloita lisähintaa vaikka tilauksesi sisältäisi kookkaita tuotteita tai useamman paketin.

Jos kuitenkin tilauksessa on 2 metriä pitkiä alumiiniprofiileja, ilmaisen toimituksen raja on 150€.

Tilaa heti niin tilauksesi saadaan nopeasti toimitukseen!