Led valonauha RGBW 3000K 24V 19,2W/m IP20 NA99

Huippuluokkainen RGBW-valonauha on käytännöllinen valaistusratkaisu useaan eri käyttökohteeseen. NA99-mallin RGBW-mallia valo luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman, olipa kyse sitten olohuoneesta tai taidetilasta.

  •Himmennettävä ja RGBW värisäädettävä. Tarvittava ohjain ja muut tarvittavat tarvikkeet ei sisälly hintaan (sopiva ohjain esim RW02 tai RW70)

  •Luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman

  •Sopii kuiviin tiloihin

  •Takuu 36 kk

Varastossa
Saatavuus: 3 kpl
SKU
NA99
79,99 € 64,51 €

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset heti postiin.Lue lisää...

Kysyttävää tuotteista, soita 020 734 8510

Tuotteilla 30 päivän palautusoikeus.Lue lisää...

Led-valonauha 24V 19,2W/m IP20 RGBW 3000K. High Quality Premium 24V

LED-valonauhoilla nykyaikaista ja tehokasta valaistusta yksinkertaisesti

LED-valonauhoilla valaiset kohteet modernisti! Kyseinen LED-nauha antaa tehoa 19.2W/metri tuottaen optimaalisen kirkkauden. Valonauhan värilämpötila - antaa eri tilanteisiin valon luomaan tunnelmaa eri väreillä. Valonauhamallin käyttöjännite on 24VDC. Tässä LED-valonauhassa on 60 lediä metrillä eli 300 lediä 5 metrillä tuomassa kirkkautta valonauha on myös Himmennettävä ja RGBW värisäädettävä. Tarvittava ohjain ja muut tarvittavat tarvikkeet ei sisälly hintaan (sopiva ohjain esim RW02 tai RW70). Tässä mallissa neljännen värin ansiosta nauhasta saadaan enemmän värejä irti kuin tavallisesta RGB-nauhasta, esimerkiksi pastellimaisia hillittyjä sävyjä. Etuna myös mahdollisuus, jossa RGB-kanavat ovat pois päältä, jolloin palaa pelkkä valkoinen 4500K. Nauhalla saat säätämällä värejä aikaan myös lämmintä valoa, joten nauha on hyvin monikäyttöinen.

Valon taikaa jokaiseen paikkaan

NA99-valonauhan pituus on 5 metriä ja leveys 12mm. LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 10cm välein kuuden LEDin sarjoiksi, joten voit mukauttaa valaistuksen täydellisesti kohteeseen. Lisäksi LED-nauhan molemmissa päissä n.150cm pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä. Valonauha joustaa moniin tarpeisiin, ja monikäyttöisyys on sen merkillepantava hyöty.

Vaivattomasti asennettava valaistusratkaisu sinulle

NA99-valonauha on tehty helppoon asennukseen. LED-valonauhan joustava rakenne mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa tiloissa. Tuotteessa valonauhan taustapuolella 3M-teippi jolla nauha kiinnitetään alustaan. Malli on erinomainen kuivien tilojen valaistukseen, kosteissa tiloissa sijoita nauha kannelliseen alumiiniprofiiliin suojaan mahdolliselta roiskevedeltä. Olipa kyseessä sitten keittiön työtaso, olohuoneen hylly tai toimiston neuvotteluhuone, tämä RGBW-valonauha on valinta jokaiseen tilaan. Valonauhan IP-luokitus on IP20, mikä tekee siitä sopivan nimenomaan kuiviin tiloihin. Riippuen erikseen hankittavasta säätimestä nauhalla saadaan aikaan lukuisia, jopa miljoonia eri värejä sekä valkoista valoa 4500K. Myös molempia voidaan käyttää yhdessä tuottamaan paljon lisää eri värejä. Kaikki RGBW-liittimet sopivat nauhalle.

Muudilta LEDit kaikkiin kohteisiin

RGB-LED-nauhojen kasvavaan suosioon vaikuttavat keskeisesti laajat käyttömahdollisuudet. Niillä saadaan yksinkertaisesti ja näyttävästi valaistusta muun muassa luomaan rentouttavaa tunnelmaa esimerkiksi parvekkeille tai lisättyä valoa vitriineihin tai hyllyihin korostamaan esineitä ja sisustusta. Muudi.fi-verkkokaupan hintamme on kilpailukykyinen ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Tuotteeseen 36 kk takuu. Valitse valonauhat valikoimastamme ja nauti laadusta ilman kompromisseja!

RGBW led valonauha 96W, erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan miljoonia eri väriä sekä Lämmin Valkoista valoa 3000K. Tai molempia voidaan käyttää yhdessä tuottamaan paljon lisää eri värejä.


Nauhan pituus 5 metriä, 60 lediä metrillä eli 300lediä / 5metriä.


RGBW lednauha, neljäs väri W on lämmin valkoinen 3000K. Neljännen värin ansiosta nauhasta saadaan enemmän värejä irti kuin tavallisesta RGB nauhasta, esimerkiksi pastellimaisia hillittyjä sävyjä. Tietysti etuna myös se että kun RGB kanavat on pois päältä palaa pelkkä lämmin valkoinen. Ja nauhalla saat aikaan myös pelkän valkoisenkin valon joten nauha on hyvin monikäyttöinen. Ja paljon valotehoa!

 


Nauhassa neljä väriä yhdessä ledissä:

• punainen

• vihreä

• sininen

• lämmin valkoinen 3000K


• LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 10cm välein kuuden LEDin sarjoiksi

• Himmennettävä ja RGBW värisäädettävä

 

• Himmennettävä ja 3000K

 

• LED-nauhan molemmissa päissä 1,5 metriä pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä

• Nauhan taustapuolella on 3M teippi alustaan kiinnittämistä varten

• Tarvittava ohjain ja muut tarvittavat tarvikkeet ei sisälly hintaan (sopiva ohjain esim RW02 tai RW70)


 

 

Sijoita nauha kannelliseen alumiiniprofiiliin suojaan pölyltä ja mahdolliselta roiskevedeltä.

Kaikki RGBW liittimet sopii nauhalle.


 

 

Johdot 5kpl:

 • Musta on +
 • Punainen R miinus
 • Vihreä G miinus
 • Sininen B miinus
 • Valkoinen W miinus (eli lämmin valkoinen)

 

Lisätietoja
TUOTEKOODI NA99
NAUHAN KÄYTTÖJÄNNITE 24VDC
NAUHAN VÄRILÄMPÖ RGB+3000K
NAUHAN PITUUS 5 metriä
NAUHAN LEVEYS 12mm
SÄÄDETTÄVYYS RGBW säädettävä
VALON AVAUTUMISKULMA 120°
VALOVIRTA Kun pelkkä 3000K W kanava päällä 384Lm/metri, kun kaikki ledit päällä ja kirkkaimillaan 857Lm/metri
NAUHAN TEHO W / metri 19.2W/metri
NAUHAN SUOJAUSLUOKKA IP20
VÄRINTOISTOINDEKSI Kun pelkkä 3000K W kanava päällä 83,5Ra
JOHTIMET 1,5m x 2
LED VALMISTAJA EPISTAR
TAKUU 36 kuukautta

TILAA HETI

Nopea tilaaja saa nopean toimituksen, palautusoikeus 30 päivää!

Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset saadaan tilauspäivänä kuljetukseen! Paketit lähtevät Matkahuollon toimitukseen kohti määränpäätä noin 12.30. Koskee varastotuotteita ja arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe

Ilmainen toimitus 100€ tai yli tilauksille! Emme veloita lisähintaa vaikka tilauksesi sisältäisi kookkaita tuotteita tai useamman paketin.

Jos kuitenkin tilauksessa on 2 metriä pitkiä alumiiniprofiileja, ilmaisen toimituksen raja on 150€.

Tilaa heti niin tilauksesi saadaan nopeasti toimitukseen!