Led Spotit - Esittelyssä Muudin erilaiset LED-spotit

Löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman laadukkaita LED-spottivaloja. Näitä valoja kutsutaan usein myös kohdevaloiksi. On totta, että spotit ovat perinteisesti soveltuneet parhaiten kotisi yksityiskohtien korostamiseen, sillä niiden valo on ollut pistemäinen. Valaisimien kehityksen myötä, niitä voidaan nykyään hyödyntää entistä laajemmin myös yleisvalaistukseen.

Erityisesti korkeammissa tiloissa laajan avautumiskulman Led-spottivalaisin voi antaa erittäin miellyttävää yleisvaloa. Samassa tilassa voidaan käyttää pienemmän avautumiskulman spotteja korostamaan tilan parhaimpia yksityiskohtia. Usein suosittelemme myös hyödyntämään samassa tilassa erilaisia valonlähteitä, jolloin saadaan helposti muokattava valaistuskokonaisuus moniin arjen eri tilanteisiin.

Led-spottivaloja voidaan hyödyntää näppärästi niin oleskelutiloissa kuin kylpyhuoneissa. Kosteissa tiloissa pitää tosin aina muistaa tarkistaa riittävä IP-luokitus, kuten tässä tapauksessa. Kylpyhuoneissa Led-spottivalot ovat erityisen hyödyllisiä, jos tilassa on tyylikästä laattapintaa tai rouheampaa luonnonkiveä. Säädettävällä kohdevalaisimella saadaan pinnan struktuuri ihan eri tavalla eloon kuin tavanomaisella valaistuksella.

Säädettävyydestä puhuttaessa haluamme aina suositella asiakkaillemme himmennettäviä Led-spottivaloja, kuten tätä mallia. Kotiemme arki on hyvin vaihtelevaa sisältäen siivousta, kokkailua, ruokailua, rentoutumista tai vaikkapa pelihetkiä. Jokainen hetki saattaa vaatia erilaisen valaistuksen ja silloin himmennettävästä valaistuksesta on todella hyötyä.

Valaistusta saadaan siis kätevästi muokattua Led-spoteilla tilanteen mukaan. Onneksi Led-spottivalojen valikoima on myös monipuolinen, jotta ne saadaan istumaan olemassa olevaan väri- ja muotomaailmaan. Monet Led-spottimme ovat saatavilla eri värisillä kehyksillä. Lisäksi voit usein valita valaisimille pyöreän kehyksen tai neliskanttisen, kuten tässä. Nämä pieneltä tuntuvan yksityiskohdat vaikuttavat paljon visuaaliseen lopputulokseen, joten niihin kannattaa kiinnittää kunnolla huomiota suunnittelussa. Tarkista siis, onko Led-spottien läheisyydessä pyöreitä vai suoria muotoja ja valitse kehys sen mukaan. Kehyksen väri kannattaa valita mahdollisimman lähelle kattomateriaalin sävyä, ettei itse valaisin pistä silmään häiritsevästi katosta.

Muista myös asennuksen suhteen, että Led-spotit upotetaan siis kattoon. Aina kannattaa tarkistaa katon sisällä oleva tila ja huomioida kattomateriaalin paksuus, jotta osaat valita oikeanlaisen spottivalaisimen kotiisi. Suunnitteluun ja asennukseen liittyen voit aina olla myös meihin yhteydessä. Autamme erittäin mielellämme sinua oikean tuotteen valinnassa.

Aiemmin esiteltyjen perinteisempien yksittäisten Led-spottien lisäksi voit myös leikitellä hieman persoonallisemmilla vaihtoehdoilla. Jos yksittäinen spottivalaisin tuntuu liian tavanomaiselta, löydät meiltä myös vaihtoehtoja, jossa useampi Led-spotti on istutettu yhteen valaisimeen, kuten tässä. Toinen vaihtoehto lisäilmeen tuomiseen valaistuksen avulla on pinta-asennettava kattospotti, joka ainakin erottuu massasta.

Yksi tärkeä muistamisen arvoinen asia on värilämpötilan tarkistaminen valaisimia valitessa. Yleisimmät lämpötilat ovat lämminsävyisempi 3000K ja kirkkaan valkoinen 4000K. Jotta lopputulos on yhtenäinen, suosittelemme käyttämään samassa tilassa saman värilämpötilan Led-spotteja. Värilämpötila ja sen yhtenäisyys vaikuttavat yllättävän paljon koko tilan sisustukseen ja tunnelmaan.

Led-spoteista löytyy siis mukavasti eri vaihtoehtoja jokaiseen kodin tilaan. Ota huomioon kokonaisuus sekä erilaiset käyttötilanteet ja lopputulos on aina parempi. Mikäli kaipaat apua suunnitteluun tai lisätietoja tuotteista, autamme sinua mielellämme.