Led valonauha saunassa

Led-valojen teknologia kehittyy ja sitä myötä yleistyy vauhdilla koko ajan. Käyttökohteita on lukuisia ja olipa kohde sitten mikä tahansa, järkevin toteutus saadaan tehtyä pääsääntöisesti aina Led-teknologialla. Yksi tämän hetken hittituotteita on Led-valonauha.

 

Menneinä vuosina esimerkiksi kuumuuden kestävyys saattoi olla esteenä Led-valonauhan käytölle saunatiloissa, mutta nykyään Led-valonauha on yksi suosituimpia valaisinratkaisuja saunoissa. Suomalaiset saunat ovat vuosien varrella muuttuneet tyylikkäiksi rentoutumispaikoiksi, joista toivotaan arjen luksusta. Valaistuksella on tässä tärkeä rooli.

 

Alla käymme läpi seitsemän hyvää syytä, miksi sinun kannattaa toteuttaa saunasi uusi valaistus nimenomaan Led-valonauhan avulla. Tästä linkistä pääset tutustumaan tarkemmin valikoimaamme: Led valaisimia jokaiseen saunaan suoraan maahantuojalta (muudi.fi)

 

Helppo asennus

Led-valonauhan asennus saunaan on superhelppoa ja nopeaa! Led-valonauhan taustapuolella on 3M-vaahtoteippi, jolla se kiinnitetään alustaansa. Voit halutessasi käyttää asennuksessa ns. asennuslistaa, johon valonauha kiinnitetään, mutta se ei ole pakollista. 3M-teippi kiinnittyy alustaan tehokkaasti, joten siksi listan käyttö on vapaaehtoista.

 

Tyylikkyys

Ulkonäkö on tietysti aina oleellinen seikka, kun puhutaan kodin sisustamiseen vaikuttavasta tekniikasta. Valaistus on yleisesti tunnelmaan suuresti vaikuttava asia ja suomalaiset sisustajat vaativat myös saunaltaan tyylikästä ulkonäköä. Led-valonauhalla saat saunaasi täysin uutta ilmettä! Helpon asennuksen myötä voit sijoittaa Led-valonauhan paikkoihin, joista syntyy epäsuora valaistus, joka muodostaa huomattavasti tyylikkäämmän saunatilan verrattuna yksittäisiin suoriin valopisteisiin.

 

Edullinen hinta

Kehittyvän tekniikan myötä myös hinnoittelu on koko ajan kuluttajaystävällisempi. Luonnollisesti kun tekniikka kehittyy ja asiakasmäärät kasvavat, hinnatkin laskevat. Näin ollen Led-valonauhan hankkiminen saunaan on yksi edullisimpia ”saunaremontteja”, joita voit tehdä. Tilaamalla meiltä Led-valonauhapaketin, jonka arvo on yli 100€, toimitamme tilauksesi vielä kaiken lisäksi rahtivapaasti!

 

Laatu

Led-valonauhojen laatu on myös ottanut huimia harppauksia eteenpäin viime vuosina. Edellä mainittu parantunut kuumuuden kesto on luonnollisesti yksi tärkeimpiä parannuksia suomalaisille saunasisustajille. Toinen mainittava seikka on tietysti parantunut valoteho. Yksi yleisimpiä kommentteja asiakkailtamme on se, kuinka Led-valonauhan valoteho on yllättävän hyvä. Energiatehokkuus on myös erinomainen. Led-valojen teknologia kehittyy ja sitä myötä yleistyy vauhdilla koko ajan. Käyttökohteita on lukuisia ja olipa kohde sitten mikä tahansa, järkevin toteutus saadaan tehtyä pääsääntöisesti aina Led-teknologialla. Yksi tämän hetken hittituotteita on Led-valonauha. Menneinä vuosina esimerkiksi kuumuuden kestävyys saattoi olla esteenä Led-valonauhan käytölle saunatiloissa, mutta nykyään Led-valonauha on yksi suosituimpia valaisinratkaisuja saunoissa. Suomalaiset saunat ovat vuosien varrella muuttuneet tyylikkäiksi rentoutumispaikoiksi, joista toivotaan arjen luksusta. Valaistuksella on tässä tärkeä rooli.

 

Monipuolisuus

Kuten jo aiemmin mainitsimme, helpon asennuksen myötä voit käyttää mielikuvitusta Led-valonauhan asennuspaikan suhteen. Voit sijoittaa epäsuoran valaistuksen esim. selkänojan taakse, lauteiden alle tai vaikkapa molempiin. Lopputulos on taatusti tyylikäs! Asennuspaikan suhteen voit vaikuttaa oleellisesti myös siihen kuinka kirkasta saunassasi on. Tässä on syytä ottaa huomioon myös saunasi yleinen sävymaailma esim. tumma vai vaalea puu. Samoin voit monipuolisesti huomioida Led-valonauhaa hankkiessasi sen, kaipaatko saunaan viileää vai lämmintä värilämpötilaa (esim. 3000K vs 4500K).

 

Käyttöikä

Parantunut laatu tuo tietysti myös lisää käyttöikää Led-valonauhoille. Käyttölämpötilalla on edelleen pientä vaikutusta siihen, kuinka pitkään Led-valonauha toimii tehokkaasti. Sillä on siis merkitystä, pidätkö enemmän 100 asteen vai 60 asteen löylyistä. Joka tapauksessa Led-valonauhoille luvataan kymmenien tuhansien tuntien käyttöikä eli vaikka saunoisit joka päivä, voit odottaa uudelta valaistukselta todella pitkää käyttöikää. 

 

Himmennettävyys

Saunasta halutaan aina tietynlaista tunnelmaa ja niinpä himmennettävyys on koko ajan toivotumpi ominaisuus saunan valaistukselta. Onneksi Led-valonauhoistakin löytyy nykyään himmennettäviä versioita. Niinpä voit säädellä saunan tunnelmaasi juuri sellaiseksi kuin haluat jokaisella löylykerralla.



Mikäli siis suunnittelet saunaasi uutta valaistusta, suosittelemme lämpimästi tutustumaan Led-valonauhoihin. Niillä saat todella helposti toteutettua täysin uudenlaisen tunnelman saunaasi. Löydät monipuolisesta valikoimastamme valmiita paketteja, joten myös ostaminen on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Lue lisää valikoimastamme tästä linkistä (Led valaisimia jokaiseen saunaan suoraan maahantuojalta (muudi.fi)) ja ole tarvittaessa yhteydessä meihin, jos kaipaat neuvoja suunnitteluun. Autamme mielellämme sinua uuden unelmasaunasi suunnittelussa!