Led valonauha Vesitiivis RGBW 3000K 24V 19,2W/m IP68 NA83

NA83 -valonauhalla valaiset tilasi energiatehokkaasti. Tämän LED-nauhan RGBW-mallia valo luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman esimerkiksi portaikkoon tai kylpyhuoneeseen.

  •Himmennettävä ja RGBW värisäädettävä. Tarvittava ohjain ja muut tarvittavat tarvikkeet ei sisälly hintaan (sopiva ohjain esim vesitiivis RW03)

  •Luo mahdollisuuden valita halutunlaisen tunnelman

  •Sopii kosteisiin tiloihin, ja se kestää myös hetkellisen upotuksen veteen

  •Takuu 36 kk

Varastossa
Saatavuus: 0 kpl
SKU
NA83
89,00 € 71,77 €

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset heti postiin.Lue lisää...

Kysyttävää tuotteista, soita 020 734 8510

Tuotteilla 30 päivän palautusoikeus.Lue lisää...

Vesitiivis Led-valonauha 24V 19,2W/m IP68 RGBW 3000K. High Quality Premium 24V

LED-valonauhoilla nykyaikaista ja vaikuttavaa valaistusta helposti

LED-valonauhoilla valaiset kohteet energiatehokkaasti! Kyseessä oleva LED-nauha tarjoaa tehoa 19.2W/metri tuottaen optimaalisen kirkkauden. Tuotteen värilämpötila - antaa eri tilanteisiin valon luomaan tunnelmaa eri väreillä. Mallin käyttöjännite on 24VDC. Tässä RGB-valonauhassa on 60 lediä metrillä eli 300 lediä 5 metrillä tuomassa kirkkautta LED-nauha on myös Himmennettävä ja RGBW värisäädettävä. Tarvittava ohjain ja muut tarvittavat tarvikkeet ei sisälly hintaan (sopiva ohjain esim vesitiivis RW03). Mallissa neljännen värin ansiosta nauhasta saadaan enemmän värejä irti kuin tavallisesta RGB-nauhasta, esimerkiksi pastellimaisia hillittyjä sävyjä. Etuna myös mahdollisuus, jossa RGB-kanavat ovat pois päältä, jolloin palaa pelkkä valkoinen 3000K. Nauhalla saat säätämällä värejä aikaan myös lämmintä valoa, joten nauha on hyvin monikäyttöinen.

Kirkkautta jokaiseen tilaan

NA83-valonauhan pituus on 5 metriä ja leveys 12mm, pinnoitteella 15mm. LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 10cm välein kuuden LEDin sarjoiksi, joten voit mukauttaa valaistuksen onnistuneesti tilaasi. Lisäksi LED-nauhan molemmissa päissä n.150cm pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä. Valonauha joustaa moniin tarpeisiin, ja kattava käyttömahdollisuus on sen huomattava ominaisuus.

Mutkattomasti asennettava valaistusratkaisu sinulle

NA83-valonauha on luotu simppeliin asennukseen. LED-valonauhan joustava rakenne mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa tiloissa. Tuotteessa valonauhan taustapuolella 3M-vaahtoteippi jolla nauha kiinnitetään alustaan. Malli on loistava kuivien ja kosteiden tilojen valaistukseen, sopii jopa saunaan laudetasolle. Voi myös upottaa veteen. Olipa kyseessä sitten keittiön työtaso, olohuoneen hylly tai toimiston neuvotteluhuone, tämä vesitiivis RGBW-valonauha on valinta jokaiseen tilaan.

Valonauhan IP-luokitus on IP68, mikä tekee siitä sopivan nimenomaan kosteisiin tiloihin, ja se kestää myös hetkellisen upotuksen veteen. Erikseen hankittavasta säätimestä riippuen nauhalla saadaan aikaan miljoonia eri väriä sekä valkoista valoa 3000K. Tai molempia voidaan käyttää yhdessä tuottamaan paljon lisää eri värejä. Kaikki RGBW-liittimet sopivat nauhalle.

Muudilta LEDit kaikkiin tilanteisiin

RGB-LED-nauhojen kasvavaan suosioon vaikuttavat keskeisesti laajat käyttömahdollisuudet. Niillä saadaan kätevästi ja tyylikkäästi valaistusta muun muassa luomaan rentouttavaa tunnelmaa esimerkiksi tapahtumiin ja juhliin tai lisättyä valoa vitriineihin tai hyllyihin korostamaan esineitä ja sisustusta. Muudi.fi-verkkokaupan hintamme on kilpailukykyinen ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Tuotteeseen 36 kk takuu. Valitse valonauhat valikoimastamme ja nauti laadusta ilman kompromisseja!


Nauhan pituus 5 metriä, 60 lediä metrillä eli 300lediä / 5metriä. Nauha on pinnoitteen kanssa 15mm leveä, 5mm paksu. Pinnoitteen sisällä on 12mm levyinen nauha.

 


 

Sopii hyvin ulkokäyttöön, miksei jopa saunaan laudetasolle! Voi myös upottaa veteen.

 

Nauhassa on kaksiosinen pinnoite: Silikoniletku joka täytetty Silikonilla.

 

 


RGBW lednauha, neljäs väri W on valkoinen 3000K. Neljännen värin ansiosta värivalonauhasta saadaan enemmän värejä irti kuin tavallisesta RGB nauhasta, esimerkiksi pastellimaisia hillittyjä sävyjä. Etuna myös se että kun RGB kanavat on pois päältä palaa pelkkä valkoinen 3000K. Ja nauhalla saat säätämällä värejä aikaan myös lämmintä valoa joten nauha on hyvin monikäyttöinen. Ja reilusti valotehoa!

 


Nauhassa neljä väriä yhdessä ledissä:

• punainen

• vihreä

• sininen

• valkoinen 3000K


• LED-nauha voidaan tarvittaessa katkaista 10cm välein kuuden LEDin sarjoiksi

• Himmennettävä ja RGBW värisäädettävä

 

• Himmennettävä ja 3000K

• Suojausjuokka IP68

 

 

• LED-nauhan molemmissa päissä 1,5 metriä pitkät kytkentäjohdot helpottamassa kytkentöjä

• Nauhan taustapuolella on 3M vaahtoteippi alustaan kiinnittämistä varten

• Tarvittava ohjain ja muut tarvittavat tarvikkeet ei sisälly hintaan (sopiva ohjain esim vesitiivis RW03)

 


 

 

Kaikki RGBW liittimet sopii nauhalle.


 

 

Johdot 5kpl:

 • Musta on +
 • Punainen R miinus
 • Vihreä G miinus
 • Sininen B miinus
 • Valkoinen W miinus

 

Lisätietoja
TUOTEKOODI NA83
NAUHAN KÄYTTÖJÄNNITE 24VDC
NAUHAN PITUUS 5 metriä
NAUHAN LEVEYS 12mm, pinnoitteella 15mm
SÄÄDETTÄVYYS RGBW säädettävä
VALON AVAUTUMISKULMA 120°
VALOVIRTA Kun pelkkä 3000K W kanava päällä 384Lm/metri, kun kaikki ledit päällä ja kirkkaimillaan 857Lm/metri
NAUHAN TEHO W / metri 19.2W/metri
NAUHAN SUOJAUSLUOKKA IP68
VÄRINTOISTOINDEKSI Kun pelkkä 3000K W kanava päällä 83,5Ra
JOHTIMET 2 x 1,5 metriä
LED VALMISTAJA EPISTAR
TAKUU 36 kuukautta

TILAA HETI

Nopea tilaaja saa nopean toimituksen, palautusoikeus 30 päivää!

Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset saadaan tilauspäivänä kuljetukseen! Paketit lähtevät Matkahuollon toimitukseen kohti määränpäätä noin 12.30. Koskee varastotuotteita ja arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe

Ilmainen toimitus 100€ tai yli tilauksille! Emme veloita lisähintaa vaikka tilauksesi sisältäisi kookkaita tuotteita tai useamman paketin.

Jos kuitenkin tilauksessa on 2 metriä pitkiä alumiiniprofiileja, ilmaisen toimituksen raja on 150€.

Tilaa heti niin tilauksesi saadaan nopeasti toimitukseen!