Muudi Toimitukset ja Palautukset

Toivomme että viihdyt verkkokaupassamme! Tässä tietoa toimitus ja palautus käytännöstämme. Jos jää kysyttävää Ota yhteyttä

min 100 € tilauksille toimitus on ilmainen ! min 150€ tilauksille ilmainen toimitus vaikka kotiin asti!

Pakkaus ja toimituskulumme ovat ilmaiset matkahuollon toimituksilla (nouto valitsemastasi noutopisteestä) jos tilauksen arvo on vähintään 100 €. Alle 100 € tilauksista veloitamme pienen toimitusmaksun 6 €. Tilauksille 150 € tai yli toimitus halutessa myös kotiin asti tai toimitus valitsemaasi noutopisteeseen 0 €.

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset lähetetään tilauspäivänä, koskee arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe.

Toimitus hinnasto
Ostosumma *Lähipaketti
Perillä 1—4 päivässä  **
PERILLE TOIMITUS
Perillä seuraavana päivänä **
100 € tai yli 0 € 15 €
150 € tai yli 0 € 0 €
Alle 100 € 6 € 15 €

*Verollinen ostosumma
**Ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähtevät tilauspäivänä.

Palautukset

Tietysti haluamme että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin mutta jos jostain syystä et ole, annamme tuotteille pitkän 30 päivän palautusoikeuden.

Palauttaja maksaa itse palautuksesta aiheutuvat toimituskulut. Voit palauttaa osan tilauksesta tai koko tilauksen kunhan tuotteet ovat käyttämättömiä ja pakkaukset alkuperäisessä kunnossaan. Kytketyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautusohjeet löytyy palautuslomakkeesta, jonka voit tulostaa TÄÄLTÄ. Täytä kaikki lomakkeen tiedot palautuksesi nopeaa käsittelyä varten. Hyvitämme palautettujen tuotteiden ostosumman 14 päivän sisään.

Banner