Muudi Toimitukset ja Palautukset

Toivomme että viihdyt verkkokaupassamme! Tässä tietoa toimitus ja palautus käytännöstämme. Jos jää kysyttävää Ota yhteyttä

Matkahuollon toimittamana min 100 € tilauksille toimitus on ilmainen ! min 150€ tilauksille ilmainen toimitus vaikka kotiin asti!

Pakkaus ja toimituskulumme ovat ilmaiset matkahuollon toimituksilla (nouto valitsemastasi noutopisteestä) jos tilauksen arvo on vähintään 100 €. Alle 100 € tilauksista veloitamme  toimitusmaksun 7,40 €. Tilauksille 150 € tai yli toimitus halutessa myös kotiin asti tai toimitus valitsemaasi noutopisteeseen 0 €. HUOM! Jos tilauksessa on 2 metriä pitkiä alumiiniprofiileja, ilmaisen toimituksen raja on 150€.

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset lähetetään matkahuollolla tilauspäivänä, koskee arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe.

 

Mathahuollon toimitus hinnasto
Ostosumma * Lähipaketti
Perillä 1—4 päivässä  **
  PERILLE TOIMITUS
Perillä seuraavana päivänä **
100 € tai yli 0 €   15 €
150 € tai yli 0 €   0 €
Alle 100 € 7,40 €   15 €
       

 

*Verollinen ostosumma
**Ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähtevät tilauspäivänä.

 

Postin toimitus hinnasto:

Postipaketti 7,40€

Postin kotiin toimitus 15,90€

Postin Express toimitus yrityksille 15,90€

Postipaketilla on 7 vuorokauden säilytysaika noutopisteessä.

 

Maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähetetään Postilla tilauspäivänä.

Tiistaina ja torstaina ennen klo 9:00 tehdyt tilaukset lähetetään Postilla tilauspäivänä.

 

Palautukset

Palautukset vain Matkahuollolla

Tietysti haluamme että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin mutta jos jostain syystä et ole, annamme tuotteille pitkän 30 päivän palautusoikeuden.

Palauttaja maksaa itse palautuksesta aiheutuvat toimituskulut. Voit palauttaa osan tilauksesta tai koko tilauksen kunhan tuotteet ovat käyttämättömiä ja pakkaukset alkuperäisessä kunnossaan. Kytketyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautusohjeet löytyvät palautuslomakkeesta, jonka voit tulostaa TÄÄLTÄ. Täytä kaikki lomakkeen tiedot palautuksesi nopeaa käsittelyä varten. Hyvitämme palautettujen tuotteiden ostosumman 14 päivän sisään. 

Huomaa että palautus tehdään aina tilauksessa käytetyllä maksutavalla, ei siis tilisiirtona, jos maksu tehty vaikka luottokortilla.

 

 

Banner