reklamaatio

 

Tuotteen virheet, takuu- ja reklamaatiokäytäntö

Palautus

Jos päätät palauttaa virheelliseksi epäilemäsi tuotteen, koko tuote on palautettava tämän ohjeen mukaan. Esimerkiksi vialliseksi epäilty led-nauha on palautettava kokonaisuudessaan.  Täytä aina tässä lomakkeessa oleva palautustietolomake ja lähetä se täytettynä osoitteeseen myynti@muudi.com. Täytä kaikki kentät, muista myös Postin seurantatunnus (seurantatunnus on ainoa todiste lähettäjälle, että tuote on lähetetty). 

Palautukset lähetetään Postin kautta Muudi Oy:n asiakaspalautuksena ja Postin sopimusnumeromme on 629916. Ota sopimusnumeromme mukaasi postiin. Älä pyydä postin virkailijaa tekemään minkäänlaisia muutoksia toimitustapaan. 

Pakkaaminen

Pakkaa tuotteet asianmukaisesti niin, etteivät ne vahingoitu kuljetuksen aikana. Käytä mahdollisuuksien mukaan niitä pakkauksia, joilla lähetys on tullut (esim. alumiiniprofiilit pahviputkiloihin). Emme korvaa kuljetuksessa vaurioituneita tuotteita, vaan korvausta pitää tällöin hakea rahdin kuljettajalta.

 

Tarkastus

Saatuamme palautetun ja virheelliseksi epäillyn tuotteen tarkastamme sen. Jos tuote todetaan tarkastuksessa vialliseksi, toimitamme ensisijaisesti toimivan tuotteen viallisen tilalle mahdollisimman nopeasti.  Jos tuotteesta ei tarkastuksessa löydy virhettä ja palautus todetaan aiheettomaksi, veloitamme asiakkaalta meille aiheutuneet kulut (esim. palautuskulut ja lähetyskulut asiakkaalle = 2 * 8,5 €).

 

Tuotevastuu

Muudi Oy ei vastaa käyttöohjeiden vastaisesta käyttämisestä, tuotteen väärin käyttämisestä eikä huolimattomuudesta aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista. Ostaja käyttää tuotetta aina omalla vastuullaan ja vastaa itse tuotteen aiheuttamista vahingoista.

 

Tarkastuslista ennen palautusta

Muutamia tarkastettavia asioita ennen tuotteen palautusta, jotta välttäisimme ylimääräisiä kustannuksia kummallekaan osapuolelle:

  • Tarkista kytkennät (ylivoimaisesti yleisin aiheettomien palautuksien syy)
  • Valojen ”vilkkuminen” voi johtua muuntajan liian isosta kuormasta (muuntaja suojaa itseään) ja tällöin muuntaja toimii siis juuri niin kuin kuuluukin. Huomioi muuntajaa valitessasi johdotusten häviöt ja tuotetiedoissa mainittu todellinen maksimi teho. 
  • Eliminoi muiden sähkölaitteiden vaikutukset (esim. kompressorit, pumput, jne.). Testaa tuote mahdollisimman yksinkertaisella kytkennällä, etteivät muut verkkoa käyttävät laitteet aiheuta häiriöitä.  

 

 

 

Palautustietolomake (täytä kaikki kentät)

 

 

Tilaaja:
Postiosoite:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Tuotteen koodi:
Postin seurantatunnus:
Virheen tai vian kuvaus: