LED Valokuituprojektori RGB+W18W RF LK14

LED Valokuituprojektori RGB+W 18W Mi-light. Soveltuu valokuiduille.
Varastossa
Saatavuus: 0 kpl
SKU
LK14
77,90 € 62,82 €

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset heti postiin.Lue lisää...

Kysyttävää tuotteista, soita 020 734 8510

Tuotteilla 30 päivän palautusoikeus.Lue lisää...

LED Valokuituprojektori RGB+W 18W RF

LED Valokuituprojektori RGB+W 4W, RF eli radiotoiminen.

Ohjataan Mi-light kaukosäätimillä.  Mukana ei tule kaukosäädintä, vaan se ostetaan erikseen.   Esim. KO67 on hyvä säädin.

Kuidut ei sisälly hintaan.

Projektorissa värivalon RGB lisäksi valkoinen led 5000K.


 

RF toiminen projektori kaukosäätimellä (radio frequency), toimii erittäin hyvin seinien ja esteiden läpi. Toimintaetäisyys on myös pitkä, noin 20m. Hyvin toimintavarma langaton säätö. Eroaa mallista LK15 siten, että tässä ei tule kaukosäädintä mukana, vaan hankitaan erikseen. Sopivat säätimet Mi-light sarjasta.


Hintaan sisältyy 12VDC LED projektori, holkki kuiduille sekä pistorasiamallinen 12vdc muuntaja

 


Mukana tulee holkki johon kuidut asennetaan. Kuidut yksinkertaisesti niputetaan vaikkapa mustalla teipillä ja työnnetään holkkiin. Jos tarvetta, päälle kietaistaan vielä muutama kierros teippiä.

Holkin reiän koko n. 23mm. Muudi valikoiman pinnoitettuja kuituja mahtuu holkkiin parisenkymmentä tai enemmänkin, kuidun pinnoitetta voi kuoria holkin osalta (kuitu ohenee).


Projektorin perään kytketään virtalähde DC-liittimellä, virtalähteessä on valmiiksi DC liitin asennettuna. Jos asennat muun kuin hintaan sisältyvän virtalähteen, sopiva DC-liitin on JO50.


 

Kaukosäätimen toiminnot:

Valitun Mi-Light kaukosäätimen mukaisesti,  värit sekä valkoinen 5000K.

Tämän kanssa sopivat RGBW kaukosäätimet: KO59K, KO62, KO64, KO72 ja KO67.  Voit myös käyttää Wifi ohjausta, WL01 Gatewayn avulla.

 

 

Kaukosäätimen lisäksi projektorin takaosassa yksi painike jota painelemalla voi käydä läpi kaikki perustoiminnot (ei ohjelmointeja).Jos virta katkaistaan virtalähteeltä viimeksi käytössä ollut asetus jää muistiin eli systeemi kannattaa kytkeä tavallisen seinäkytkimen perään. * Huom! Oma värinvaihto-ohjelmointi häviää muistista jos virta katkaistaan.


Himmennettävä ja ohjattava sisään rakennetulla himmentimellä, ei muutoin. Jos himmennät jollain muulla metodilla, tämän käyttäjävirheen seurauksena tuote hajoaa parissa kuukaudessa.

 

 

 

Lisätietoja
TUOTEKOODI LK14
SÄÄDETTÄVYYS Himmennettävä Mi-light himmentimellä, ei muutoin
KÄYTTÖJÄNNITE 230V AC
VALON VÄRILÄMPÖ RGB ja 5000K
SUOJAUSLUOKKA IP20
MITAT 141mm x 95 x 56
KÄYTTÖLÄMPÖTILA -20 +50°C
TAKUU 24 kuukautta

TILAA HETI

Nopea tilaaja saa nopean toimituksen, palautusoikeus 30 päivää!

Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset saadaan tilauspäivänä kuljetukseen! Paketit lähtevät Matkahuollon toimitukseen kohti määränpäätä noin 12.30. Koskee varastotuotteita ja arkipäiviä ma-ti-ke-to-pe

Ilmainen toimitus 100€ tai yli tilauksille! Emme veloita lisähintaa vaikka tilauksesi sisältäisi kookkaita tuotteita tai useamman paketin.

Jos kuitenkin tilauksessa on 2 metriä pitkiä alumiiniprofiileja, ilmaisen toimituksen raja on 150€.

Tilaa heti niin tilauksesi saadaan nopeasti toimitukseen!